Демократична България прикани Продължаваме промяната да гледа в по-широк хоризонт

...
Демократична България прикани Продължаваме промяната да гледа в по-широк хоризонт
Коментари Харесай

ДБ прикани ПП да се организират за местните избори

Демократична България " прикани " Продължаваме промяната " да гледа в по-широк небосвод - в сравнение с е настояването на партията на Кирил Петков и Асен Василев за нов закон за бюджета - и да стартират диалози за втория мандат за сформиране на държавно управление, както и за обща организация за локалните избори. Това се разбра от среща сред двете обединения, една от поредицата проведени от " Продължаваме промяната " таман по тематиката за харчовете на страната за идната година, написа " Дневник ".

Аналогични срещи с парламентарно показаните партии прави и Българска социалистическа партия. Служебното държавно управление пък продължава да не дава знак, че счита да се откаже от подхванатото до момента - само удължение на действието на сегашния бюджет.

" Демократична България " сподели, че има разминавания с " Продължаваме промяната " в визията си за харчовете на страната, само че употребява обществената среща, с цел да упорства по друга тематика - дали и какви опити ще вършат Кирил Петков и Асен Василев за сформиране на държавно управление с втория мандат и каква им е концепцията за локалните избори през есента на идната година.

" Ние би трябвало да стартираме диалог в подтекста на локалните избори. Може би наподобява малко настрана, само че в действителност е част от политическия цикъл, който може да тласне страната напред в развиването ѝ и да я изведе в постоянна реформаторска орбита ", сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР