Демократична България поиска оставката на зам.-шефа на СОС Борислав Иванов

...
Демократична България поиска оставката на зам.-шефа на СОС Борислав Иванов
Коментари Харесай

ДБ настоява: Борислав Иванов от Възраждане да се маха от общината

" Демократична България " изиска оставката на зам.-шефа на СОС Борислав Иванов от " Възраждане " поради безумните му хулигански прояви в общината и свалянето на украинския байрак, което той твърди, че е направил. 

Тази заран той се е промъкнал маскиран в кабинета на кмета Йорданка Фандъкова и е стигнал до блакона, където са знамената на България, Европейски Съюз, общината и на Украйна, алармираха от " Демократична България ".

Демократична България упорстват за оставката му поради хулиганските прояви и отстраняването му от всички заемани постове в общинския съвет. Ще бъде изпратен и сигнал до Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за осъществените от Иванов противообществени прояви.

" Призоваваме групата на ГЕРБ да премисли дали софиянци са им дали доверие да ръководят столицата в коалиция с политици, които нямат обикновено почитание към правовия ред ", се показва в позицията на " Демократична България ".

Вчера той се опита, само че не съумя да смъкна украинското знаме от фасадата на Столична община по време на протеста с искане за оставката на кмета на София Йорданка Фандъкова.

Борислав Иванов е член на Комисията по публичен ред и сигурност от групата на " Патриоти за София ". Вчера той съобщи, че се е провалил, защото са му попречили трима служители на реда и трима общински съветници от ГЕРБ, само че че ще направи всичко допустимо знамето на Украйна да бъде свалено. " Загубихме една борба, само че ще спечелим войната ", разгласи Иванов.

На несполучливия взлом по знамето участваха водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов и симпатизанти на партията, която неведнъж се е опитвала да смъкна украинския байрак от фасадата на общината. Знамето беше сложено на 7 април от Столична община, като концепцията е то да остане там до края на войната. 

След неуспеха с акцията със знамето Борислав Иванов сподели, че с подготвеност ще понесе отговорността за набезите си. На последното съвещание на общинарите предходната седмица, отчет на Иванов за събаряне на знамето не беше включен в дневния ред, а малко по-късно той съобщи, че желае да напусне " Атака " и да се причисли към " Възраждане ", в случай че го одобряват.

От администрацията на Столична община описват, че от няколко дни Борислав Иванов обикалял самичък из постройката, влизал на всички места и включвал компютри.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР