Демократична България поиска кметът на София Йорданка Фандъкова да забрани

...
Демократична България поиска кметът на София Йорданка Фандъкова да забрани
Коментари Харесай

ДБ поиска от Фандъкова забрана на шествието на Безсмъртния полк

Демократична България ” изиска кметът на София Йорданка Фандъкова да забрани шествието на така наречен Безсмъртен полк на 9 май в столицата, оповестява БНР. 

От групировката показват като мотив решението на Русия от предходната година да разгласи България за неприятелска страна. 

Общинският консултант от " Демократична България " Симеон Ставрев напомня още, че през март 2023 година Международният углавен съд в Хага е издал заповед за арест на съветския президент Владимир Путин.

Друг представител на групировката в Столичния общински съвет - Бойко Димитров, отбелязва, че макар апела на групата към Фандъкова миналогодишното шествие се е провело.

Шествието нормално се организира на 9 май - в така наречен Ден на успеха и води началото си от Русия. Участниците в акцията минават по улиците на градовете с георгиевски ленти и портрети на своите предшественици, които са взели участие във Великата Отечествена война
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР