Демократична България настоява за оставката на общински съветник в СОС

...
Демократична България настоява за оставката на общински съветник в СОС
Коментари Харесай

ДБ поиска оставката на общински съветник, свалил украинското знаме от сградата на Столична община

Демократична България упорства за оставката на общински консултант в СОС от групата на " Патриоти за София " поради хулигански прояви в постройката на Столична община . Това написа в своя фейсбук профил общинският консултант от Демократична България Марта Георгиева.

По думите й тази заран заместник-председателят на Столичен общински съвет и ръководител на комисията по Обществен ред и сигурност Борислав Иванов е направил дейности, които са в цялостно несъгласие с отговорността му като общински консултант и част от управлението на СОС.

Тя показва, че той влезнал маскиран като нарушител в кабинета на кмета. След това е проникнал незаконно в компютрите на Столична община и е свалил знамето на Украйна от фасадата на постройката.

Марта Георгиева посочи, че това е образец по какъв метод партия " Възраждане " схваща присъединяване си в политическия и публичен живот на София и България - генериране на непрекъснати кавги, които в съответния случай излизат освен отвън рамките на положителния звук, а съставляват бойкот на устоите на локалното самоуправление.

Групата на Демократична България още през днешния ден ще внесе публично искане за отстраняването на Борислав Иванов от постовете на заместник-председател на Общинския съвет, Председател на комисията по Обществен ред и сигурност и Заместник ръководител на комисията по устройство на територията, архитектура и жилищна политика, както и сигнал до Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата за осъществените от него противоправни дейности в постройката на Столична Община.

Припомняме, че през миналия ден симпатизанти на Възраждане се бяха събрали пред постройката на Столична община и насочиха.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР