Демократична България има най-ясната позиция и от самото начало на

...
Демократична България има най-ясната позиция и от самото начало на
Коментари Харесай

Славов, ДБ: БСП няма да ни подкрепи за военната помощ, но очаквам да остане в кабинета

" Демократична България " има най-ясната позиция и през цялото време на спора ние пазиме тезата за оказване на военна помощ, на военно-техническа помощ за Украйна. Този план на решение е още преди повече от месец, тъй че нашата позиция, тя е ясна, константна и поредно. Утре ни ще гласуваме " за ". Това сподели в " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от " Демократична България " Атанас Славов.

Формулировката е военно-техническа, тъй като тя е по-широка в избран смисъл, и дава опция както да покрием това, което министър председателят приказва, по този начин и да ремонтираме разнообразни машини, които употребяват украинците. Имаме фабрики, които да свършат тази работа, а кабинетът би трябвало да реши дали да предоставяме непосредствено оръжие - леко или тежко, муниции, и по този начин нататък. Аз по тази причина мисля, че тази дефиниция е задоволителна. Тя е удачна и е съветвана с специалисти, които се занимават с тези въпроси, преди да се предложи, добави Славов.

Позицията на Българска социалистическа партия е ясна, тя не е вест. Утре аз не чакам Българска социалистическа партия да поддържат плана на решение за военно-техническа помощ за Украйна, само че въпреки всичко чакам да останат в държавното управление. Защото, обединението не е събрана единствено за даване на военна помощ на Украйна, което несъмнено е основно, значимо и предпочитано, само че има доста още неща, които да свърши това ръководство, сподели още Атанас Славов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР