Демет Йоздемир се сгоди Горчиво! Красивата Санем от „Свободен дух“ се

...
Демет Йоздемир се сгоди
Горчиво! Красивата Санем от „Свободен дух“ се
Коментари Харесай

Горчиво! Демет Йоздемир се сгоди

Демет Йоздемир се сгоди
Горчиво! Красивата Санем от „Свободен дух“ се сгоди. Демет Йоздемир сбъдна фантазията си да се види младоженка и то освен на екран. Красавицата сподели „Да“ на годеника си Огюзхан Коч. Младият мъж й изиска ръката точно на 14 февруари, а двойката разгласи новината единствено ден по-късно.

Музикантът изиска ръката на обичаната си на особено проведено празненство за задачата. Той й изнесъл спонтанен концерт, в края на който я помолил да се омъжи за него. Без доста да се колебае, актрисата приела предлагането. При това по в действителност запаметяващ се метод – изпълнявайки песента „ Far from the World “ пред всички.

Двамата влюбени оповестиха за събитието посредством обществените медии, а към този момент се спрягат и дати за сватбата. Очаква се двойката да се венчае още това лято, а съгласно някои може и още напролет.

За Демет това е втори годеж, само че по всичко наподобява, че този ще приключи със сватбени камбани и хепиенд. По-рано актрисата бе сгодена за малко за сътрудника си Джан Яман от „Свободен дух“.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР