ДеМаркъс Казънс изтъкна, че съжалява за лоялността, която е показал

...
ДеМаркъс Казънс изтъкна, че съжалява за лоялността, която е показал
Коментари Харесай

Бях лоялен прекалено дълго, разкая се Казънс

ДеМаркъс Казънс посочи, че съжалява за лоялността, която е посочил към Сакраменто. Настоящата звезда на Ню Орлиънс счита, че е останал правилен на Кингс прекомерно дълго време - цели 7 години, преди да бъде изтъргуван към сегашния си тим през февруари тази година.

“Наистина скърбя, че не си потеглих, когато беше време. Наистина желаех да дам късмет на нещата да се получат. Всички към мен споделяха, че би трябвало да напусна. Но аз си бях дебелоглав и показвах преданост. Искаше ми се нещата да се случват”, споделя в този момент ДеМаркъс.

27-годишният състезател добави още, че е имал опция да напусне Калифорния, когато “кралете” са назначили Джордж Карл на треньорската служба. Двамата не бяха в изключително положителни връзки и тази сага приключи с уволняване за Карл.

През сегашния сезон Казънс има “дабъл-дабъл” във всичките четири мача на Пеликанс, само че това очевидно не е задоволително, тъй като Ню Орлиънс има единствено една победа, въпреки Буги да записва по 31.0 точки 12.0 битки, 4.5 асистенции и 3.3 чадъра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР