Делян Пеевски се самовзривява“ с поредния фойерверк от безвкусни пошлости“

...
Делян Пеевски се самовзривява“ с поредния фойерверк от безвкусни пошлости“
Коментари Харесай

Христо Иванов: Делян Пеевски се „самовзривява“ с поредния фойерверк от безвкусни пошлости

„ Делян Пеевски се „ самовзривява “ с следващия фойерверк от безвкусни пошлости “ – по този начин водачът на „ Демократична България “ Христо Иванов разяснява изявлението на Делян Пеевски от Движение за права и свободи.

По-рано денем водачът на ПГ на Движение за права и свободи съобщи, че „ Иванов пи мазно турско кафе и ми седнал съм в скута “ до момента в който бъдат направени измененията в Конституцията благодарение на Движение за права и свободи.

Престрелките около оферти от ПП-ДБ меморандум не престават

„ Опитваме се да беседваме с ГЕРБ за в действителност значима тематика като промените, регулаторите, битката с корупцията, и внезапно Делян Пеевски се „ самовзривява “, разяснява Иванов пред публицисти в Народното събрание.

„ Ако на някого не му е ясно къде е казусът, Пеевски го направи явен - Движение за права и свободи желаят да бъдат прикрит сътрудник на ГЕРБ при разпределението и не желаят да има ясни правила и правилник с ясна политическа отговорност сред двете политически обединения, които носят отговорност за ръководството - ГЕРБ-СДС и „ ПП-ДБ “, уточни Иванов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР