Делян Добрев, фейсбукПИСМО-ОТГОВОР ДО СЛАВИ ТРИФОНОВУважаеми г-н Трифонов,Благодаря Ви за

...
Делян Добрев, фейсбукПИСМО-ОТГОВОР ДО СЛАВИ ТРИФОНОВУважаеми г-н Трифонов,Благодаря Ви за
Коментари Харесай

Делян Добрев до Слави Трифонов: За разлика от вас не съм гласувал за Асен Василев и не съм подкрепил нито един негов бюджет

Делян Добрев, фейсбук

ПИСМО-ОТГОВОР ДО СЛАВИ ТРИФОНОВ

Уважаеми господин Трифонов,

Благодаря Ви за писмото! С Вас не се познаваме, само че етикетът изисква да Ви отговоря.

Ще стартира с лицемерието, господин Трифонов…

Първо, не съм дал своя вот в никакъв случай за Асен Василев, за разлика от Вас. С Вашите гласове, той стана финансов министър. Ето това е двуличие.

Второ, не съм подкрепил нито един бюджет на Асен Василев, за разлика от Вас. С Вашите гласове той изтегли първите си милиарди. Ето това също е двуличие.

Трето, не аз, а Вие вкарахте Асен Василев в политиката. Ако бяхте показали кураж/мъжество да предложите на Народно събрание проектокабинета с министър председател Николай Василев, щяхте да имате кабинет на малцинството, а децата на България нямаше да заборчляват с милиарди. Асен Василев и Кирил Петков щяха още да търкат изтривалката пред кабинета на Румен Радев и да викат „ С Вас сме, господин Президент “. Това не знам дали е двуличие, само че е онази приказка с косъма в очите на другите и гредата във Вашите.

И въпреки всичко мнението ни за бюджета съответствува! Не разбирате или не желаете да разберете, само че аз разполагам с един глас – моя си. Давам всичко от себе си да печеля на своя страна ръковоството на моята партия и гласовете на ГЕРБ-СДС, само че не съумявам. Ако сте откровен, пробвайте и Вие! Сигурен съм, че имате телефона на Бойко Борисов. А не пречи да звъннете и на Делян Пеевски.

С почитание,

Делян Добрев

P. S. Нещо персонално – Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд. Поздрав!

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР