Делян Добрев, фейсбукКуче влачи пачки, контрабандисти, фалшиви подписи и документи

...
Делян Добрев, фейсбукКуче влачи пачки, контрабандисти, фалшиви подписи и документи
Коментари Харесай

От началото на войната в Украйна до края на 2023 година, ПП е финансирала само през руския петрол режима на Путин с почти 10 милиарда лева

Делян Добрев, фейсбук

Куче влачи пачки, контрабандисти, подправени подписи и документи са дребна балканска престъпност за останалия свят.

Милиардите долари, които Политическа партия осигуриха на Лукойл и Газпром са интернационална престъпност, финансираща режима на Путин, сееща гибел и изменяща картата на света.

Изброявам единствено обстоятелства и ползвам документи:

Асен Василев се вози в колата на шефа на Лукойл в почивен ден. Заедно отиват в централата на Лукойл (прилагам стенограма от чуване на Александър Величков в парламента).Непосредствено по-късно, Асен Василев без да пита (без решение на Министерски съвет, Народно събрание или служби) изнудва Европейска комисия да ни позволи да продължаваме да купуваме съветски нефт (самопризнанията му ги има в медийни изявления от този период).Въпреки признатият от Народно събрание закон за 1 лев отплата на горивата, той е блокиран от Министерски съвет в продължение на 10 месеца от което България губи 638 милиона единствено за 8 от 10 месеца (прилагам формален отговор от Министерство на стопанската система за изгубените средства).Всички оферти на ГЕРБ и Движение за права и свободи за анулация на дерогацията бяха блокирани от Политическа партия. Денков заплашваше с оставка, в случай че бъдат признати и повтаряше опорките на Лукойл. (Справка – уеб страницата на НС)От 01.01.2024, с помощта на ГЕРБ, Движение за права и свободи и интернационалния напън, България не е внесла нито един барел съветски нефт, като от това не са последвали никакви нездравословни последици за страната, потребителите или работещите в рафинерията.За интервала от началото на войната в Украйна до края на 2023 година, Политическа партия е финансирала единствено през съветския нефт режима на Путин с съвсем 10 милиарда лв. (~6% от Брутният вътрешен продукт на България).Благодарение на Политическа партия продължаваме да купуваме съветски газ, само че през медиатори с дебели надценки (няма да ползвам фактурите, които съм показвал многократно).

Това са обстоятелствата, подкрепени с документи и доказателства и никакъв ПР и лъскане на интернационалният имидж на Денков/Василев/Петков не може да ги промени.

Пуснал съм сигнали за всичко това до способените органи. Ако съм пропуснал някой се надявам да се самосезира от тази обява. За да потвърдим, че България е правова страна (любимата тематика на ДБ), институциите би трябвало да преследват и интернационалната престъпност в страната.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР