Delta се тревожи, след като пътник публикува видеоклип на седалката и чантата си, напоени от порой от дъжд, изливащ се през отворена врата на самолет

...
Пътник на Delta публикува видео през юли на дъжд, който
Коментари Харесай

Пътник на Delta публикува видео през юли на дъжд, който се излива във входа на нейния полет.

Кадрите показват локви, образуващи се в самолета, и тя се оплака, че седалката й е била подгизнала.

Delta каза, че това „не е изживяването, което искаме нашите клиенти да имат“ и протегна ръка към пътника.

Пътник на Delta Airlines засне момента, в който седалката и чантите й бяха напоени от дъжд, изливащ се през отворена врата на самолета, свързана с реактивен мост.

TikToker fornik8e, която публикува клипа на 4 юли, каза, че за кратко се е преместила на друго място в приземения самолет, който по-късно излетя от Атланта за Минеаполис, за да избегне потопа.

„Когато станах, защото краката и обувките ми бяха мокри, казаха ми, че няма къде да стоя и трябваше да седна на друга седалка", твърди пътникът.

На кадрите се вижда как на входа на самолета се образува локва , което пътникът каза, че в крайна сметка е било почистено от персонала на Delta.

Въпреки това пътникът добави, че е трябвало сама да почисти седалката си и седалката до нея и че инцидентът никога не е бил признат от персонала .

Пътничката каза, че разбира, че лошото време е отчасти виновно за нейното преживяване, но също така беше разочарована, че „никой не предложи извинение или каквото и да е потвърждение, че съм подгизнала, нещата ми бяха подгизнали и остави ме да измисля как да изсуша седалката си и стената."

Тя освен това твърди в коментар към видеоклипа си, че стюардесите се "смели и стояли наоколо, шегувайки се", докато тя била засегната от дъжда , и каза, че един служител дори й е „изкрещял“ да се върне на мястото си. Кадрите не са уловили тези обвинения.

В изявление за Insider, говорител на Delta каза, че авиокомпанията се е свързала с пътника.

„Ние оценяваме това, че ни е обърнато внимание , тъй като това със сигурност не е опитът, който искаме да имат нашите клиенти. Свързахме се с клиента, за да сме сигурни, че е била чута, и също така й направихме жест на добра воля", каза говорителят.

Видеото беше последвано от коментари на хора, призоваващи пътничката да подаде жалби до Министерството на транспорта, което тя каза, че ще направи. Департаментът изисква от авиокомпаниите да потвърждават жалбите на потребителите в рамките на 30 дни от получаването им.

„Пишете на FAA и изискайте парите си обратно“, каза един човек.

„Уау, Делта е начин твърде скъпо, за да позволим подобно нещо да се случи", написа друг човек.

"По дяволите, Делта, какво става с това?" написа друг TikToker.

fornik8e не отговори веднага на искане за коментар, изпратено извън редовното работно време.

Прочетете оригиналната статия в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР