Delta Planet Mall е най-предпочитаното място за закупуване на дрехи,

...
Delta Planet Mall е най-предпочитаното място за закупуване на дрехи,
Коментари Харесай

Delta Planet Mall е най-предпочитаното място за покупка на дрехи, обувки и козметични продукти във Варна и региона | Търговският център се откроява с уютна атмосфера, чистота и качествено обслужване

Delta Planet Mall е най-предпочитаното място за закупуване на облекла, обувки и козметични артикули във Варна и района. Жителите на Варна и района го разпознават като съвременен търговски център, който предлага уютна атмосфера, непорочност, качествено обслужване и необятен паркинг. Това демонстрират резултати от изследване на организацията за маркетингови проучвания – BluePo!nt, извършено в края на месец април. Сред останалите негови отличителни преимущества се подреждат разнообразието от модерни фешън марки, богат избор от висококачествени артикули на едно място и занимания за цялото семейство. Това и са параметрите, в които Delta Planet Mall изпреварва в най-голяма степен своите съперници – с растеж от приблизително 30% по отношение на 2019 година

Delta Planet Mall е последният неотдавна посетен търговски център от жителите на Варна и района – най-вече за покупка на облекла, разходка, вечеря в заведение, среща с другари или покупка на обувки. Той утвърждава позицията си на обичано място за превозване на време със фамилията. Над една четвърт от клиентите го посещават в компанията на околните си хора – партньор/и и деца. Близо половината пък споделят, че местоположението на Delta Planet Mall е отзивчива и лесна за постигане – както през седмицата, по този начин и през уикенда.

Любимите магазини на посетителите на Delta Planet Mall са Pepco, IKEA, Sinsay, New Yorker и CROPP, a всред обектите за развлечение – Cinema City. Над 95% от интервюираните биха го предложили на свои другари и познати, а над 65% го избират пред останалите търговски центрове в града. Резултатите демонстрират, че 79,8% от посетителите не могат да откроят отрицателни негови характерности. Делът на седмични визити се е нараснал с 20% за последните 4 години, по отношение на намаляване на тази наклонност при един от основните съперници в града.

„ Основна цел за нас е да отговорим на потребностите на всеки клиент. Наясно сме, че разнообразието от обекти е извънредно значимо за потребителската преданост, по тази причина непрекъснато работим в посока разширение на портфолиото от марки. Щастливи сме, че единствено 4 години след откриването, Delta Planet Mall предлага над 40 марки, извънредно показани във Варна и района. Стремим се всекидневно да утвърждаваме концепцията за уютна атмосфера, в която посетителите основават хубави мемоари с най-близките си хора – без значение дали се любуват на вкусна храна, вълнуващ филм, вълнуващи събития или разходка по магазините. Заедно с целия екип, поставяме старания да създадем времето, прекарано в комерсиалния център, в действителност особено за тях “, показа Ноах Мааян – Мол Мениджър.

Съвместното изследване на Delta Planet Mall и BluePo!nt обрисува трендовете в навиците за извършване на покупки във Варна и измежду посетителите на комерсиалния център. Близо 30% е растежът на спонтанна познатост на търгoвския център, по отношение на 2019 година За съпоставяне, при съперниците този индикатор фрапантно понижава или доста едва пораства през посочения интервал. Количественото проучване комбинира два метода – живи изявленията измежду (600 души) и exit изявленията, изследващи удовлетвореността от потребителското прекарване след посещаване на Delta Planet Mall – (400 посетители). Характеристиките, които сплотяват и двете групи респонденти, включват извадката от мъже и дами с преобладаващо приблизително до висше обучение, дейна трудова претовареност и междинни до високи приходи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР