Деловата седмица обещава да бъде повече от успешна. За мнозина

...
Деловата седмица обещава да бъде повече от успешна. За мнозина
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Задават се финансови успехи

Деловата седмица дава обещание да бъде повече от сполучлива. За мнозина това ще се отрази основно във финансово естество, само че точно това е най-очакваната посока от мнозина от вас.

Не подценявайте компликациите, ами се справете с тях!

Каквото и да става избягвайте споровете. Няма да ви оказват помощ с нищо!

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще се намесите в една неприятна обстановка, която касае ваши родители или родственици. Ще се опитате да помирите две противоположни страни, да помогнете с някакъв съвет или с съответна помощ. През тази седмица ще имате причина да се зарадвате на триумфи или удобно развиване на каузи, които касаят дома ви. Това ще бъде удобна седмица за споразумяване на разнообразни каузи свързани имущество, което притежавате. През седмицата ще се ангажирате с разнообразни задания, които са значими за фамилията ви и за финансовата ви непоклатимост. Това ще бъде удобно време за споразумяване на разнообразни заплащания, за приемане на пари и изобщо за работа с финансови документи. Важно събитие от фамилен темперамент може да бъде причина за разход на пари, което няма да ви сътвори усложнения. През седмицата забавно развиване ще имат сантиментални връзки с сътрудник, който живее в различен град или страна. Възможно е да имате действителна среща или да планирате такава в близко бъдеще. През седмицата мъжете и дамите над 35 годишна възраст ще би трябвало доста по-целенасочено да се ангажират с разрешаването на свои проблеми, които могат да се развият неприятно през идващият месец.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще възникне един доста противен спор, който може да докара до краткотрайна или дефинитивна разлъка. Ако съумеете да реагирате бързо, да потърсите рационален компромис или опрощение, ще може да спечелите доста повече в сравнение с допускате. Това ще бъде седмица, инспекция на вашия морал и нематериалност. Много от събитията през седмицата ще ви изненадат и ще ви накарат авансово да имате чувство за някаква загуба, сякаш някой ви взема нещо, което ви принадлежи или е ваше създание. Моят съвет е да не бъдете толкоз чувствителни, да бъдете откровени в своите диалози и да не задълбочавате нито едно сходно деяние. Подобна свръхчувствителност от ваша страна, евентуално ще се дължи на сходно прекарване, което сте имали в своето минало. През седмицата ще изпитате горест или прочувственост в връзките си с вашия дете или внуче. Вероятно няма да имате съответна причина за това, имам предвид някакво неприятно събитие. По-скоро това ще бъде друга форма на демонстрация на вашата по-голяма емоционалност през тази седмица. Седмицата ще зарадва мнозина от вас вести от финансов темперамент или с приемане на пари. Ще имате свои персонални терзания свързани с пари, което е особено за вас.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще възникне напрежение или непредвиден проблем обвързван с момче или с млад мъж. Отношенията ви с по-млади от вас хора ще са динамични и ще варират в другите крайности. Ще имате удобно време за работа, изключително с дами или с устременост към женска клиентела. Седмицата ще бъде удобна за младите дами, които търсят нова работа или ще презентират собствен нов артикул, концепция, активност и други. През тази седмица бъдете по-внимателни при покупка на материални движимости, облекла или артикули за бита. Избягвайте покупки на артикули с промоция, с неразбираемо качество и гаранция. Седмицата ще бъде неподходяща за продажби, където има заплаха да получите по-малко пари от действителната стойност, на това което продавате. Като цяло седмицата ще ви зарадва с удобно развиване на вашите съществени проекти и цели. Ще бъде удобно време за правосъдни или юридически каузи. Ще получите значима за вас информация или нови оферти за доходоносна активност. Мъжете до 35-годишна възраст ще имат повече проблеми за разрешаване, за които няма да има задоволително време и запаси през тази седмица.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще преживеете отчаяние от хора, които познавате от скоро. Разочарованието ви може да бъде обвързвано с тяхното предпочитание да се облагодетелствуват по някакъв метод от вас, от вашата позиция, от вашите контакти или от финансовото ви положение. Нормално е да зародят някакви проблемчета в всекидневието ви, само че като цяло седмицата ще сътвори за вас най-различни удобни благоприятни условия. Ще имате шанс при реализиране на значими за вас триумфи и цели. Това изключително мощно ще се усети при една стресова обстановка или някакъв тип случай. Тази седмица може да възникне непредвидено по-голям разход на пари обвързван с момче или с млад мъж. Интересно развиване ще имат вашите ежедневни задания на работното ви място. В работата или в бизнеса си може да преживеете разнообразни изненади, които в множеството случаи ще ви дадат нови хрумвания, ще ви срещнат с нови хора или ще са в основата на разнообразни нови благоприятни условия. Бъдете деликатни във финансови връзки, които ще имат връзка с мъж под 35 годишна възраст.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще очаквате намесата на някой различен или институция при разрешаването на някакъв проблем или неприятности, които ви тормозят от известно време насам. Седмицата вещае удобно развиване на събитията в този проект. Хубавото е, че ще имате поддръжката и разбирането на хората до вас. През тази седмица ще получите покана или предложение най-вероятно от жена, което заслужава да бъде добре премислено преди да дадете отговор. Вероятно, то ще бъде обвързвано с нуждата от някаква смяна от ваша страна, което ще е главното ви терзание. През седмицата е допустимо човек от вкъщи ви да отсъства за ден-два заради професионални, персонални или фамилни аргументи. Това ще бъде удобно време за събиране на разграничени фамилии, за срещи и гостувания с родственици, с които не сте се виждали отдавна. Седмицата ще изиска по-голямо внимание при покупка на разнообразни артикули за дома, за персоналните ви потребности или за дарове. Внимавайте при покупка на артикули на погашение или с отстъпка. Ако сте ангажирани с някакъв тип продажба, внимание ще изискат финансовите документи, които ще би трябвало да подпишете.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, удобна за пътувания по разнообразни аргументи и като времетраене. В множеството случаи вие ще пътувате по фамилни аргументи или ще плануваните пътувания с такава цел. През тази седмица съвсем всичко обвързвано с хора и институции от друго обитаемо място, ще благоприятства фамилните ви каузи. През тези седем дни ще имате по-чести контакти с ваши другари или познати от мъжки пол, като това може да има връзка с значими събития в техния живот. Седмицата вещае вести свързани с раждане на момче в дома на ваши другари или познати. През тази седмица ще възникне комплициране във вашите проекти свързани със срещи или събирания. Причина за това може да бъде непредвиден спор, несъгласия или пораждане на други непредвидени условия. Възможно е някой да ви набеди без доказателства за нещо, което вие несъмнено не сте направили. В любовен проект ще сте склонни да живеете с минали прекарвания или разнообразни мемоари ще ви връщат към предходна ваша връзка. Това в доста по-голяма степен важи за младите дами Дева.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще имате предпочитание да свършите повече неща, които ще имат връзка с ваши лични деца или при положение, че работата ви е обвързвана с деца и младежи. Сега доста събития, условия и хора ще спомогнат за триумфа на сходни инициативи. Добре е да знаете още в самото начало, че тази седмица не трябва да бъде пропилявана, без значение дали работите или не, дали сте в личния си дом или на друго място. При всички положения това ще бъде съдбовно за вас време откъм строеж на значими за бъдещето ви събития. Напрежението вътре в самите вас ще бъде знак, че нещо огромно следва в живота ви. През седмицата ще следите персонална или фамилна драма живота на млад мъж, който познавате. Тази седмица ще сложи на тестване професионалните умения или работната позиция на мъжете над 35 годишна възраст. Концентрирайте се оптимално върху осъществяването на своите професионални отговорности и не давайте мотив на ваши ръководители да търсят метод да се освободят от вас. Младите мъже Везни ще преживеят стресова обстановка или отчаяние обвързвано с човек от кръга си другари.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще употребявате огромна част от времето и силата си за стабилизиране на ваша интимна, сантиментална или брачна връзка. Сега може да търсите разнообразни способи да изненадате обичания човек за коледните и Новогодишни празници. Новите познанства, основани през тази седмица ще имат опция за перспективно развиване. През тази седмица ще ви изненада телефонно позвъняване за диалог или среща жена, която не сте виждали от дълго време или която живее в друго обитаемо място. За страдание тази седмица може да натъжи някои представители на зодия Скорпион с неприятна вест или събитие, обвързвано с човек от кръга ви родственици. Ако някой от вас е взел решение за разлъка или бракоразвод, то вероятността за смяна е минимална. През седмицата бъдете деликатни, в случай че поръчвате артикули или някакви други неща, които да ви бъдат доставени от друго обитаемо място или страна. Внимание ще изискват покупки посредством онлайн търговия, продажба на артикули или парцели, които се намират в друго обитаемо място. Жените над 35 годишна възраст ненадейно ще се откажат от една своя концепция или проект.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица на любовни, интимни и сантиментални прекарвания. Разбира се, те няма да се случат от единствено себе си, в случай че вие не вложите време, упоритости и предпочитание за това. Ако сте неангажирани, използвайте тази седмица за основаване на нови познанства с хора от близо и надалеч. Тази седмица ще бъде удобна за приемане на пари, за споразумяване на финансови документи, заем и други. През тези седем дни могат да ви изненадат непредвидени пари или информация за пари, които ще получите в близко бъдеще. Проблемите които ще имате в дома си ще се дължат само че особеностите в характера на човек от фамилията ви. Това надали се случва за първи път и вие ще би трябвало да приемете тези особености, тъй като в противоположен случай ще продължавате да изразходвате сила за нещо, което не можете да измененията. Младите дами до 35-годишна възраст могат да преживеят терзание обвързвано с ненадейно заплащане или с непредвиден разход, който може да обърка по този начин значимия бюджет за празниците в края на годината.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате огромно предпочитание да купите нещо персонално за себе си. За страдание ще възникне различен ангажимент, за който също ще би трябвало да закупите подарък или да похарчите някакви пари. Това може да ви сложи в обстановка да вземете мъчно решение или да извършите някакъв компромис. През тази седмица ще имате мотиви за доста прочувствени прекарвания, само че не бързайте да се впечатлявате от всяка усмивка или комплимент. В любовния си живот може да преживеете комплициране заради положителното отношение на някой към вас, което може да сътвори заблуда, че този човек има специфични усеща към вас. Ако имате основана сантиментална връзка на база някакъв интерес или материална, финансова сигурност през тази седмица ще съумеете да развиете връзките между тях към едно по безапелационен обвързване. Вие сте наясно какво може да имате и какво може да загубите, в случай че не контролирате някои особености на личния си темперамент. Това ще бъде удобна седмица за сантиментални връзки с сътрудник отдалеко. През тази седмица може да получите информация или предложение за спомагателен ангажимент, който да ви донесе спомагателен приход.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще може да постигнете доста, посредством помощта, информацията или дейностите на млад мъж. Като цяло мъжете ще изиграят значима роля при постигането на разнообразни триумфи през седмицата. През седмицата ще имате непредсказуеми връзки с момиче или с млада жена, която ще отстоява своята позиция или своите стремежи. Противоречията посред ви ще бъдат мъчно преодолими, в случай че не намерите метод и двете страни да извършите някакви взаимни отстъпки. Поради значимостта на по-голяма част от събитията, които ще се развият през седмицата, напрежението на моменти може да ескалира в нежелани или безсмислени разногласия и спорове. Неочаквани обстановки, които ще ви дават нещо значимо или потребно за вас, също ще бъдат съпроводени с някакъв тип напрежение. През тази седмица ще осъзнаете, че една разлъка или загуба в предишното ви в действителност е била във ваша услуга, изгодата от която ще усетите през тази седмица. Младите мъже Водолей ще могат да се зарадват на шанс в една обстановка, която вещае удобна смяна или някакъв разцвет.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще имате финансови връзки с човек от кръга си другари, които най-вероятно са почнали преди време. Това може да има връзка с пари, които вие сте дали на заем или които са ви били дадени, като заем. Ако занапред разчитате на сходни дейности, то бъдете подготвени за отвод или за търсене на съответно опрощение. През седмицата ще преживеете разнообразни забавни събития свързани с хора от друго обитаемо място или самите вие ще пътувате заради някаква причина. Седмицата ще бъде удобна за вашата работа, изключително в случай че е обвързвана с пътешестване, с туризъм, с връзки и като цяло с повече придвижване и динамичност. През тази седмица ще имате сложни връзки с по-възрастен мъж от фамилията, които ще се дължат на особености в неговия темперамент. Мъжете над 35 годишна възраст ще би трябвало да създадат компромис или да намерят позволения на неприятности в фамилията си, които не престават прекомерно дълго време. През седмицата дамите под 35 годишна възраст ще имат лабилно здраве, ще са склонни към настинки или вирусни инфекции и други неразположения.

dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР