Делото по искането за възобновяване на производството за условно предсрочно

...
Делото по искането за възобновяване на производството за условно предсрочно
Коментари Харесай

Пред камери разпределят новото производство Полфрийман

Делото по настояването за обновяване на производството за условно предварително освобождение на Джок Полфрийман ще бъде разпределено обществено. Това оповестяват от Върховен касационен съд откакто е постъпила молба от публицисти.



Делото пред камерите на операторите и пред публицистите ще бъде разпределено през днешния ден от 16 часа във Върховния казасционен съд.

Делото е формирано по искане на основния прокурор за обновяване на въззивно частно наказателно дело № 921/2019 година на Софийския апелативен съд и за анулация на постановеното определение по него за условно предварително освобождение на Джок Полфрийман. Вчера от Върховен касационен съд върнаха настояването на Софийски градски съд за окомплектоване на документите със съществена забележка, че Джок Полфрийман не е известен персонално за настояването на основния прокурор. Като страна по делото това би попречило да провежда своята отбрана, посочваха от Върховен касационен съд.

За да се разпределя делото през днешния ден, това значи, че на освободения от Централния софийски затвор Полфрийман към този момент е връчено настояването за обновяване на производството за предварителното му освобождение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР