Дело като дело. Всеки има право на защита. Пряк умисъл

...
Дело като дело. Всеки има право на защита. Пряк умисъл
Коментари Харесай

Адвокатът на майката на Кристиан, убил Милен Цветков на пътя: Този модел джипове сега са като жигулите навремето

Дело като дело. Всеки има право на отбрана. Пряк предумисъл няма в злополука. Това съобщи юрист Константин Симеонов, бранителят на майката на Кристиан Николов - Десислава. Припомняме, че Кристиан умъртви журналиста Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва в жестока злополука в София. Стана ясно, че Николов е бил на коктейл от четири типа опиати.

"Доста специалисти се изрекоха, към този момент даже дефинираха скоростта на джипа. Не разясня нарушаванията на пътя - те са факт. Обстоятелствата ще се решат от съда ", сподели още той.

Кристиан, който умъртви Милен Цветков на пътя, няма да апелира непрекъснатия си арест

"Наблюдаваме забавен феномен в обществото - желаеме обективен развой, само че в действителност желаеме линч. Факт е че много от злополуките след приложимост на алкохол приключват с условни присъди ", разкри адв. Симеонов.

"Майката на Кристиан си е вкъщи - под парична гаранция, която ще апелираме. Кристиан и майка му не са разговаряли след злополука. Видяха се един път на мярката през скайп ", съобщи юристът на Десислава Николова.

"Колата, с която е станала злополука, е под благосъстоятелност на компанията на Десислава Николова. Джипът не е безценен - на 7 години е и не е закупен нов. Този модел джипове в този момент са като жигулите преди време. Кристиан е имал личен автомобил не се знае за какво е взел колата на майка си. Автомобилът е бил в двора на къщата на фамилията, а ключа е бил в дома им. Майката е отпътувала за провинцията с персоналния си автомобил. Вие криете ли ключовете за колата си в сейф у вас?. Аз не ", разяснява адв. Симеонов.

"Много пресилено казано, само че може и да се каже, че автомобилът е бил взет. Талонът за колата е бил в чантата на госпожа Николова - отвън София. Смятам, че Николова няма съпричастност в закононарушението. Категорично и не е знаела, че Кристиан е употребявал опиати ", разкри автокат Константин Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР