Делегация на Вътрешната комисия на Великото национално събрание на Република

...
Делегация на Вътрешната комисия на Великото национално събрание на Република
Коментари Харесай

Делегация на Вътрешната комисия на Великото национално събрание на Турция е на посещение в България по покана на Хамид Хамид

Делегация на Вътрешната комисия на Великото национално заседание на Република Турция, водена от нейния ръководител господин Джелалеттин Гювенч, е на тридневно посещаване в България по покана на ръководителя на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в 48-ото Народно събрание Хамид Хамид, оповестиха от пресцентъра на партията.

Делегацията ще бъде посрещната от господин Хамид в 12:00 ч. през днешния ден, 12 януари 2023 година, на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “.

Двете парламентарни комисии ще имат общо съвещание, което ще се организира от 16:00 ч. в зала „ Изток “, пл. „ Народно заседание “ № 2. Осигурен е симултанен превод.

Делегацията на Вътрешната комисия на Великото национално заседание на Република Турция ще има среща с ръководстводството на Движение за права и свободи, която ще се състои от 18:00 в централата на Движението.

На 13 януари 2023 година делегацията на Вътрешната комисия на Великото национално заседание на Република Турция ще бъде публично посрещната и приветствана в пленарната залата на Народното събрание. От 10:30 ч. в зала „ Изток “ тя ще има среща с ръководителя на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов.

От 15:00 ч. гостите от Турция ще имат среща с Иван Демерджиев, вицепремиер по публичния ред и сигурност и министър на вътрешните работи на Р България, която ще се състои в Гранитна зала на Министерски съвет.

На 14 януари 2023 година турската парламентарна делегация ще посети Пловдив и Кърджали, ще има среща с кмета на Кърджали доктор инж. Хасан Азис и с районния мюфтия Басри Еминефенди.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР