Декласифицирани руски документи съобщават за подводни срещи с USO …Декласифицирани

...
Декласифицирани руски документи съобщават за подводни срещи с USO …Декласифицирани
Коментари Харесай

Декласифицирани руски документи съобщават за подводни срещи с USO

Декласифицирани съветски документи оповестяват за подводни срещи с USO …Декласифицирани документи от руската ера разкриват случаи на ужасяващи произшествия, свързани с извънземни (HiddenTruth.site).Бившият морски офицер и откривател на НЛО – Владимир Ажажа (Vladimir Azhazha, 1927 година –2018 г.) считал, че документите, в които се загатва за руските подводници K-222 и неидентифицирани обекти, „ са от огромна стойност “.

 Владимир Ажажа
Владимир АжажаИсториите в документите са сходни на тези, обявени за района на Бермудския триъгълник, който е един от най-загадъчните места в света.Според декласифицираните архиви на съветския флот, неидентифицирани подводни обекти (USO) са забелязвани в океаните на Земята.Технологично усъвършенстваните обекти са надалеч по-добри от всичко, което в миналото е изграждал индивидът.
Един от най-интересните случаи, които Ажажа разследвал е за нуклеарна подводница на бойна задача в южната част на Тихия океан.

 q1 1 600x393 - Декласифицирани съветски документи оповестяват за подводни срещи с USO
По време на рутинната интервенция подводницата засякла шест незнайни обекта, пътуващи във групировка със скорост над 230 възела (265+ mph).За съпоставяне, най-бързата подводница по това време е руската K-222, която доближава към 44 възела (51 mph).Екипажите решили, че обектите са се насочили напряко към руските подводници, които били принудени да изплуват на повърхността. Но, неидентифицираните подводни обекти ги последвали на повърхността и по-късно отлетели.Четете още: Ярки персони и уфолози, починали през 2018 годинаПенсионираният пълководец на подводница Юри Бекетов (Yuri Beketov) напомня за сходни случаи в региона на Бермудския триъгълник.Бекетов споделя, че бордовите принадлежности постоянно са функционирали погрешно, което показвало съществуване на мощна интервенция. Мнозина вярвали, че това е явен знак за наличие на неидентифицирани подводни обекти или НЛО.Бекетов оповестява:„ На няколко пъти бордовите принадлежности даваха съществуване на материални обекти, движещи се с невероятна скорост. Изчисленията посочваха скорости от към 230 възела или 265 благи в час.Превишаването на скоростта е предизвикателство даже на повърхността. Но водоустойчивостта е доста по-висока. Сякаш обектите се противопоставяха на законите на физиката.Има единствено едно пояснение: създанията, които са ги построили, надалеч ни превъзхождат в развиването си. ”Владимир Ажажа считал, че въпросът би трябвало да бъде деликатно изследван.Той споделя:„ Мисля за подводни бази и споделям: „ Защо не? “. Нищо не би трябвало да се подминава.Скептицизмът е най-лесният метод: в нищо не вярвайте, нищо не правете. Хората рядко посещават огромни дълбочини. Затова е доста значимо да се проучва какво има там. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР