Декемврийските сметки на всички общини са 4 пъти по-високи отколкото

...
Декемврийските сметки на всички общини са 4 пъти по-високи отколкото
Коментари Харесай

Декемврийските сметки за ток на общините 4 пъти по-високи

„ Декемврийските сметки на всички общини са 4 пъти по-високи в сравнение с през 2020 година В понеделник ще излезем с съответни числа за съпоставяне на двата интервала. Общините са най-проверяваната институция в страната. Те не се тормозят от инспекции - казусът е продължителността им и “. Това съобщи пред Нова нюз Силвия Георгиева, изпълнителен шеф на НСОРБ.

Според нея от сдружението ще потърсят разговор с. „ Очакваме във вторник на база цифрите, които събираме, да обсъдим в каква степен обезщетенията за небитови клиенти ще покрият разноските на общините и какви средства още са нужни, с цел да няма спиране на публичните услуги “, уточни тя. И добави, че по програмата за обезщетения са получени по 110 лв. за октомври и ноември.

„ За декември нямаме отплата, ще бъде 128 лв. на мегаватчас, само че ще я получим дружно с тази за януари - към 240 лв.. Това ще се случи в средата на месец февруари “, изясни Георгиева. По думите й се отсрочват останалите разноски, с цел да се създадат заплащания на солените сметки за ток. И напомни, че сметките за газ също са високи - растежът е с 291%. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР