Декември започва с горещата опозиция на Венера с Уран. Не

...
Декември започва с горещата опозиция на Венера с Уран. Не
Коментари Харесай

В този ден не трябва да се допускат хаос, безредие, суетене

Декември стартира с горещата съпротива на Венера с Уран. Не единствено днешния ден, само че и идващите ще са тежки дни за персоналните и фамилните връзки, защото планетата на любовта се намира към момента в знака Везни – знака на партньорството. Носи прочувствено неспокойствие и свръх възбуденост, податливост към необуздано и аморално държание. Възможни са кавги с другари, противоречие, борба с близките.

В фамилията може да се появят недоразумения и спорове, неприятни условия, също и финансови усложнения. Но освен това – допустимо е както влюбване от пръв взор, по този начин и неочаквана разлъка. Този аспект самичък по себе си има по-важно значение, в случай че е в персоналната ви карта.

Според езотериката Уран е представител на Ангелският свят и Божествената Мъдрост. Аспекта сред двете планети демонстрира каква е връзката сред човешкия и Ангелския свят, която в този миг е прекратена и хората не са способни да възприемат Божествената Мъдрост вярно. Точно в същото време дейна става Черната ложа (тъмните сили).

Ретроградният Меркурий се връща още веднъж в символ Скорпион, където ще остане единствено няколко дни (до 13 декември), защото следва да стане още веднъж пряк.

Луната е в символ Дева, където ще остане до 16:50ч на 1 декември.

Уязвим е стомаха. Тези, които имат чувствителни стомаси, с цел да избегнат храносмилателни проблеми, не би трябвало да ядат мазна и пикантна храна.

Луната ще се движи на луфт единствено 15 минути – от 16:35ч до 16:50ч, само че в същото време не би трябвало да се подхваща нищо значимо.

В 16:50ч Луната влиза тържествено в символ Везни, където ще остане до 21:56ч само че 3 декември.

24 лунен ден, който стартира от 00:53ч на 1 декември и продължава до 02:02ч на 2 декември.

Енергийно мощен и деен ден, обвързван с пробуждането на силите на природата. Прилив на позитивна сила, която подтиква към наслада и забавление, основава празнично въодушевление. Духът би трябвало да се резервира жизнен и никога да не се оказва напън върху обстановките. Време за креативен и ексцентрични решения. Бъдете признателни към всичко. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно делата ви. Благоприятен ден за енергийно интензивни и сложни каузи, които изискват тежък мисловен или физически труд.

Излишната сила би трябвало да се изразходи посредством секс или физически извършения. Ако принадлежите към пасивните хора или сега имате потребност от бездейност, тогава можете да посветите този лунен ден на сън или отмора. Благоприятно време, което да се прекара в дребна компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация.

Здраве - Денят се смята за физиологически тежък. Ден за подсилване на физическото и духовното здраве. Противопоказно е да се използва тежка и мазна храна, да се стига до физическа отмалялост, да се злоупотребява с алкохол. Възможно е обостряне на алергии или съдови болести, както и при камъни в бъбреците.

Бизнес - По отношение на бизнеса е добре да се даде опция да се завършат започнатите планове. Да не се изпуска подобен късмет, защото астралната сила способства освен финализацията на настоящите каузи, само че и тяхното подсилване.

Секс - Днес се предлага да се занимавате с обич. Общуването с противоположния пол носи прелестни чувства. Секса се приветства без ограничаване за количеството. Добрият и нескончаем секс в този ден служи като чудесно профилактично средство против доста болести и има целебна мощ. Денят е удобен за събуждане и превръщане на половата сила.

Подстригването или подравняването на косата носят единствено изгода. Ще придобиете спомагателна сила, която ще ви е нужна в идващите няколко дни.

Сънищата, които сънувате дават напътствие за положението на половата сила. Хубави сънища значат, че всичко е наред в персоналния живот, а неприятните сънища демонстрират, че има проблеми в тази област.

Днес е 16 безоблачен ден – В този ден не би трябвало да се позволяват безпорядък, безвластие, лутане. Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред. Работете върху пречистването на мислите си! Ако няма неприятни мисли, няма да има неприятни действия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР