Декември ще донесе късмет във всяко начинание на 4 зодии.

Декември ще донесе късмет във всяко начинание на 4 зодии. ...

4 зодии с късмет във всичко през декември.

Декември ще донесе късмет във всяко начинание на 4 зодии. Ето кои са те.
Стрелец
Най-щастливият знак през декември ще бъде Стрелецът. Той ще си позволи да опита всички удоволствия, без да мисли за последствията.
Стрелците ще пътуват много, ще се срещнат с интересни хора. Очаква ги успех в личния живот. По отношение на финансите няма да имат проблеми. Най-успешният ден за Стрелеца ще е 11 декември.
Скорпион
На 6 декември Нептун и Венера ще бъдат в Скорпион и това ще донесе късмет в любовта и парите на хората от този знак.
Скорпионите ще бъдат настроени на романтична вълна и ще са склонни да вършат добрини.
Те ще имат късмет в любовта. Но освен това ще имат възможността да научат кой наистина ги обича. Очакват ги и финансови постъпления.

Козирог
На 25 декември Уран и Меркурий влизат в Козирог и това вещае изключителен късмет за представителите на този знак.
Ще ги споходи неочакван късмет, който ще се изрази в среща или новина в най-необходимия момент, успешно пътуване или преместване, както и начало на успешен бизнес.
На 27-28 декември, когато Слънцето и Уран са в Козирог, представителите на този знак ще бъдат изненадани от положителна промяна - смяна на социалния статус, местоживеенето, доходите или дори на житейската позиция.
Лъв
Освен Козирог, на 25 декември и Лъвът ще бъде облагодетелстван от влиянието на Уран и Меркурий. За хората от тази знак се очаква драматична личностна трансформация поради неочакваните събития, с които ще се сблъскат. Късметът на Лъвовете ще се прояви предимно в работата им. Възможно е да се сдобият с нова позиция.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com