Декември е! Първият сняг заваля, а градът се превърна в

...
Декември е! Първият сняг заваля, а градът се превърна в
Коментари Харесай

5 статии, които ви заинтригуваха най-много през тази седмица

Декември е! Първият сняг заваля, а градът се трансформира в зимна приказка. Отброяваме дните до Коледа, като всяка заран отваряме по едно прозорче от календара с вярата, че и тази година положителният дъртак ще оцени това, че сме били положителни, хапвали сме постоянно и сме имали огромно желание " да спинкаме " следобяд, само че все не ни е стигнало времето за това. И тъй като с Дядо Коледа сме положителни другари, в никакъв случай не го оставям да се бори самичък с безкрайните стремежи на дребни и огромни, а му оказвам помощ с хъс и усмивка, макар препълнените молове и нервностите към коледния шопинг. Именно тъй като това е и късмет за мен да подобря стайлинга си, като си купя нещо топло и красиво за зимния сезон.

Вдъхновена от топлите дълги якета и пъстрите скандинавски палта, аз обикалям от магазин на магазин, до момента в който не съумея да развеселявам и себе си. Та нали тази година съм била доста послушна! И с цел да се наградя повече, сядам с чаша топло какао на дивана и се приписвам на обичания си маратон – гледането на новите сериали за месеца. Защото точно в края на годината ми би трябвало време за равносметка и смяна на житейските полезности, с цел да стартира идната година с още по-позитивна настройка.

***

Усещаме от ден на ден зимата и към този момент сме извадили всички тези топли якета и палта, без значение дали ще ги комбинираме с деним и кецове, или ще крием под тях най-бляскавите си рокли. Защото декември е изпълнен с горещи празненство вечери, всичко с пайети, искра, металически отражения, блузи от органза или рокли от сатен влиза в наложителния лист за носене. Особено в случай че сте решили да посрещнете Нова година щуро, приказно и незабравимо.
31 стайлинг хрумвания за всеки ден от декември
И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР