Декември е най-приказният месец в годината, поне за мен. От

...
Декември е най-приказният месец в годината, поне за мен. От
Коментари Харесай

6 сериала с премиери през декември, които не трябва да пропускаме

Декември е най-приказният месец в годината, най-малко за мен. От години съм решила казуса със напрежението по време на коледния шопинг, като се грижа за това авансово. Не обичам тълпите по магазините, по тази причина сполучливо си ги икономисвам, с цел да се веселя на домашния уют – с огромната светеща елха, с вкусните (и малко безформени) коледни сладки с аромат на канела и портокал и с топлото кафе в ръка.

Коледа е времето, в което се прибирам вкъщи, спирам най-малко за малко да се тормозя за всичко, разтварям вратите за многолюдното ни семейство и положителните ни другари, лутам се към трапезата и се развличам с децата. А когато най-сетне още веднъж стане безшумно, се излягам на дивана, загъвам се с обичаното си одеяло и стартират моите дълги вечери, прекарани в гледане на сериали. Защото точно през декември остават тези няколко свободни дни, в които можем да вършим каквото си желаяме. И продуцентските канали и ТВ платформите знаят това. Затова ни изненадват с премиерни заглавия или нови сезони на обичани сериали. Ето какво ще виждам аз през тези празнични дни: 

" Викинги "   –  5 декември

 битка следва, с цел да сложи и края на сагата за Рагнар Лотброк и наследниците му с последния шести сезон. Синовете на огромния държател водят ужасяваща кръвопролитна война, за да се преборят за наследството на великия си татко. Това, което знаем към този момент, е, че огромният победител в Картагат е Бьорн Железния, а победеният Ивар Безкостни е заставен да избяга. Но какво ще стане, в случай че и други изкушени от плячката храбри и жестоки войни се намесят, с цел да се доближи до епична и (дано) непредвидена развръзка? За вас не знам, само че аз нямам самообладание да виждам последния сезон. 



И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР