Дебютният пълнометражен игрален филм на режисьора Павел Г. Веснаков, Уроци

...
Дебютният пълнометражен игрален филм на режисьора Павел Г. Веснаков, Уроци
Коментари Харесай

Юлиан Вергов с Цветана Манева на Гала премиерата на „Уроци по немски“

Дебютният пълнометражен игрален филм на режисьора Павел Г. Веснаков, „ Уроци по немски ", имаше своята премиера на огромен екран нощес в Синема Сити. Лентата потегля по кината този петък, 23 февруари.

Освен екипът и актьорите от кино лентата, измежду гостите които почетоха премиерата бяха продуцентите Евтим Милошев и Борислав Чучков, певицата Белослава, режисьорите Виктор Божинов, Димитър Коцев - Шошо, Зорница София и Станислав Тодоров - Роги, лекар Ненков, фотографите Богданов и Мисирков, водещият Къци Вапцаров, някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова и други

Юлиан Вергов мина по аления килим с Цветана Манева, щерка си Алена и Явор Милушев.

„ За мен това е доста специфичен миг и желая да благодаря на всички хора от екипа, че помогнаха да направя своя пълнометражен дебют. Процесът е извънредно дълъг, само че съм благополучен, че към този момент можем да споделим кино лентата с публиката ", показа разчувстваният Павел Г. Веснаков.

За кино лентата:

Юлиан Вергов влиза в основната роля в „ Уроци по немски ". Той играе Никола, който работи и живее в България, само че взема решение да замине за Германия, където да стартира на чисто и да се отърве от неприятното минало. Преди пътуването той премисля живота си, в опит да обърне тази страница и да стартира всичко изначало. Филмът ни среща с един антигерой - характерът на Никола е изтъкан от несъгласия: обич и принуждение, предпочитание да остане с обичаните си хора и потребност да замине. Освен Вергов, феновете ще видят и други обичани артисти като Васил Банов, Елена Телбис, Стефка Янорова, Герасим Георгев - Геро, Станка Калчева и Меглена Караламбова.

„ Уроци по немски " е българо-немска копродукция (Movimento и Heimathefen Film & Media Jaeger Films) и e осъществен с поддръжката на Национален Филмов център и с медийната поддръжка на NOVA.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР