Дебютантът в елита ЦСКА 1948 си тръгна с 1 т.

...
Дебютантът в елита ЦСКА 1948 си тръгна с 1 т.
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" не се даде на "Локомотив"

Дебютантът в елита " ЦСКА 1948 " си потегли с 1 т. от гостуването против втория в класирането - " Локомотив " (Пд), в дербито от XIII кръг на Ефбет лига. Това беше и първи формален мач на Александър Тунчев като треньор на пловдивчани, откакто размени миналия в " ЦСКА-София " Бруно Акрапович.

Двубоят стартира чудесно за домакините, които поведоха чрез Лукас Масоеро в 5-ата мин., когато аржентинецът засече с глава центриране на таджикския национал Парвизджон Умарбаев. В 15-ата мин. обаче " ЦСКА 1948 " изравни, откакто Момчил Цветанов си вкара автогол, при опита си да почисти топката.

Гостите имаха основателни искания за дузпа в 23-ата мин. Тогава Мартин Топузов бе арестуван в наказателното поле от бранителя на " Локомотив " Милош Петрович. Реферът Георги Давидов обаче подмина обстановката.

След почивката вратарят на " ЦСКА 1948 " Даниел Наумов избави рискови удари на Лукас Салинас и Георги Минчев.

Така " Локомотив " се приближи на 2 т. от водача " Лудогорец ", който обаче е с мач по-малко. " ЦСКА 1948 " пък остана на четвърто място, като е на 1 т. след третия - " ЦСКА-София ", само че има и мач повече.

" Трябва да съжаляваме. През второто полувреме имахме две-три доста положителни обстановки, само че не успяхме да осъществяваме. Просто първото полувреме отбелязахме бърз гол. Успокоихме се и допуснахме гол. До края на полувремето не успяхме да се съвземем. Опитах се да кажа някои неща на момчетата, които би трябвало да променим. През второто полувреме съм удовлетворен от експанзията. Може би имаше лека отмалялост във футболистите, които бяха с националните тимове. Усещането (б.ред. - да дебютира като треньор) е хубаво, щеше да е още по-хубаво, в случай че бяхме победили. Футболистите също бяха сюрпризирани от решението на Акрапович да напусне, само че всичко е обикновено и няма разтърсвания. Не съм видял да има някакви проблеми ", съобщи Александър Тунчев след мача.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР