Дебатите в парламента относно оръжието за Украйна се разгорещяват все

...
Дебатите в парламента относно оръжието за Украйна се разгорещяват все
Коментари Харесай

Гуцанов: На територията на Украйна се провежда война между великите сили в момента

Дебатите в Народното събрание по отношение на оръжието за Украйна се разгорещяват от ден на ден. На трибуната излезе Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия: 

" Става въпрос за продажба на оръжия. Не за подаряване, а за покупка. Дали страната има тези качества да го направи, е една друга тематика. Смятам, че надълбоко неправилно беше и заплащането на първите 8 изстребителя, като сумата беше платена напред, без да се знае кой ще създаде тези самолети.

Става въпрос не някой да ни даде оръжия. Аз съм обезпокоен и от други неща, които чета в текста, препоръчан за гласоподаване. " Да се проведат договаряния за даване или разполагане на засилващ потенциал " - защо става въпрос, за непознати сили да бъдат в Бългалия, тъй като ние не можем да си изпълняваме своето предопределение с нашата войска?! Много лековато звучи този текст, а може да има големи последици. Считам, че тази война не е единствено сред Русия и Украйна, в противен случай. На територията на Украйна се организира друга война - сред великите сили сега. И за жал тези два славянски народа страдат от това, което се случва на територията на Украйна. Процесът е доста по-дълбок. Надявам се мирният развой да надделее. Основната полезност на Българска социалистическа партия е точно мирът. " - разгласи националният представител.   
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР