Дебатите по промените в Наказателно-процесуалния кодекс се превърнаха в пореден

...
Дебатите по промените в Наказателно-процесуалния кодекс се превърнаха в пореден
Коментари Харесай

Предозиране: Радостин Василев излезе с две гумени ръце на трибуната

Дебатите по измененията в Наказателно-процесуалния кодекс се трансфораха в следващ мотив за изострен конфликт в Народното събрание. Най-активни от „ Продължаваме промяната “ са двамата топ адвокати на Политическа партия в Народното събрание: Бойко Рашков и Радостин Василев.

Вторият излезе на трибуната с две изкуствени ръце и дефинира думите на съпартиеца си като „ лекция “ по Наказателно-процесуален кодекс.

„ Вашата лекция по Наказателно-процесуален кодекс провокира тежки душевен разстройства в сътрудниците от ГЕРБ, съответно Георг Георгиев. Въздържайте се от толкоз тежки експертни изявления от трибуната, тъй като те водят до доста тежки ментални изкривявания “, съобщи той, очевидно приемайки, че си служи с доста тежък жлъч и голямо духовитост.

Василев дефинира изявленията от трибуната за „ градинаря на Рашков “, газовите покупко-продажби и криптофараоните като „ всевъзможни нелепости “.

„ Тези две ръце съм ги донесъл на Георг Георгиев, той има афинитет към ръцете, Те ще му свършат работа – съгласно потребностите му естествено. Защото неговите умения са в това да целува ръце “, сподели Василев и остави двете играчки на трибуната, откъдето бяха свалени от квесторите.

Това не е първият случай, в който депутати от смяната си вадят играчките от парламентарната естрада. В предходния парламент Атанас Михнев, който за злощастие не съумя да влезе още веднъж в Народното събрание, записа вечно името си в историята на тази институция, разнасяйки детска количка.

„ Ставаме очевидци на изстъпления от най-високата естрада в страната. Тя не би трябвало да бъде окичвана с играчки – може би за напреднали във възрастта. Хората имат право на култове, само че дано да употребяват тези свои играчки у дома “, предложи Александър Иванов от ГЕРБ.

Вежди Рашидов помоли да се почита Народното събрание, тъй като в случай че са тук, с цел да се забавляват, има и други детски градини.

В последна сметка депутатите одобриха на първо четене четири от общо пет законопроекта за промени в Наказателно-процесуален кодекс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР