Дай 5“ е социална програма на Renault, насочена към млади

...
Дай 5“ е социална програма на Renault, насочена към млади
Коментари Харесай

RENAULT НАСЪРЧАВА ХОРАТА ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ТЕНИС ЧРЕЗ „ДАЙ 5“

„ Дай 5 “ е обществена стратегия на Renault, ориентирана към младежи и общности в неравностойно състояние, насърчаваща ги да се занимават с тенис.

Професионалните тенисисти Диан Пари и Каспер Рууд станаха най-новите посланици на марката, присъединявайки се към Феликс Оже-Алиасим, Диде де Гроот и Лука Ван Аше, които към този момент съставляват Renault.

След като стана премиум сътрудник на Откритото състезание на Франция през 2022 година, Renault стартира 2024 година с привличането на двама елитни тенисисти във върхова форма - Диан Пари и Каспер Рууд, като нови посланици на марката. Те се причисляват към Феликс Оже-Алиасим, Диде де Гроот и Лука Ван Аше, които към този момент сплотиха старания с марката през предходната година.

Петимата посланици на Renault въплъщават полезностите и имиджа на марката, играейки тенис в професионалната верига. Тяхната роля е да поддържат Renault в самодейността да предизвиква хората да практикуват спорт изключително посредством програмата „ Дай 5 “. Петимата играчи ще носят логото на Renault на екипите си по време на Откритото състезание на Австралия, първият шампионат от Големия шлем за годината.

Диан Пари, 21-годишна, е една от изгряващите звезди на френския тенис. Красивият ѝ жанр на игра я прави въплъщение на елегантността в тениса. Бившата първа ракета в света за юноши към този момент завоюва два шампионата от професионалния кръг (турнир на WTA 125 в Монтевидео през 2021 година и шампионат на WTA 125 в Paris Racing Club през 2023 г.).

Норвежкият тенисист Каспер Рууд, 25-годишен, е троент финалист от Големия шлем, в това число последните две години в Париж. Спечелил 10 ATP шампионата на всевъзможни настилки от началото на кариерата си, той е прочут също със своята чиста игра и спортна настройка.

" Радвам се да се причисля към фамилията на Renault като световен дипломат! Чест е да работя с такава влиятелна марка с толкоз богата история в света на автомобилната промишленост. Особено стимулиран и въодушевен съм да обединя старания с Renault, поради положителното, което прави за общността. Вълнувам се за идната работа с марката. " - Каспер Рууд, професионален тенисист.

„ Дай 5 “ носи осезаема смяна в общностите в неравностойно състояние

От 2022 година до момента марката Renault е спомогнала за построяването и обновяването на пет тенис корта във Франция, два в Бразилия и два в Аржентина.

Във Франция Renault поддържа благотворителната организация Fête le Mur на Яник Ноа, финансирайки планове за създаване на три стадиони в общности в неравностойно състояние в Марсилия, Поатие и Рубе. Renault и Fête le Mur се стремят да поддържат общности в неравностойно състояние и да предизвикват хората да се занимават с тенис и спорт като цяло.

" Като част от премиум партньорството с Откритото състезание на Франция, Renault има намерение да направи тениса по-достъпен за хората, живеещи в общности в неравностойно състояние посредством програмата „ Дай 5 “. Нашите петима посланици в действителност ще оказват помощ за развиването на програмата. "

Арно Белони, световен маркетинг шеф на Renault

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР