Датските отбранителни патрули са забелязали руски кораби дни преди експлозията

...
Датските отбранителни патрули са забелязали руски кораби дни преди експлозията
Коментари Харесай

Руски кораби забелязани дни преди експлозиите в Северен поток

Датските отбранителни патрули са забелязали съветски кораби дни преди детонацията на тръбопровода " Северен поток " покрай остров Борнхолм в Балтийско море през септември предходната година.

Това настояват нови публични документи, оповестени във вторник от датското държавно управление, заяви датското издание " Информасион ".

Според информацията, са били направени 112 фотоси на съветските кораби в региона към детонацията от упоменатия патрулен екип.

Датското командване обаче отхвърли общото искане за достъп до файлове от локалните медии с претекста, че те са част от разследващата работа ".
 Швеция търси старателно, само че още не знае кой е взривил Обновена
Швеция търси старателно, само че още не знае кой е взривил " Северен поток "

Основната версия е за спонсорирана от някоя страна група

Припомняме, че при започване на април от шведската прокуратура, която проверява случая, оповестиха, че остава неразбираемо кой стои зад саботажа на газопроводите " Северен поток ", свързващи Русия и Германия.  

главният сюжет е, че спонсорирана от някоя страна група стои зад саботажа, само че версията за самостоятелна група също към момента е " теоретично допустима ".

Видът на експлозива, употребен при атентатите, изключва " огромна част от участниците ".

Три теча в " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 " бяха открити в границите на няколко часа на 26 септември. беше засечен на " Северен поток 2 " покрай датския остров Борнхолм. Тогава бяха регистрирани две приключвания на Северен поток. Датската енергийна организация заяви, че огромно количество газ е навлязло в морето. По-късно, че са записали две детонации по трасетата на тръбопровода. Няколко дни по-късно по оборудванията.

Съединените щати и НАТО нарекоха офанзивите против газопроводите от септември 2022 година От своя страна Москва упрекна Запада и прикани да организира без значение следствие . Нито една от страните не е предоставила доказателства за изказванията си.
 Кремъл не чака газът да потече още веднъж през
Кремъл не чака газът да потече още веднъж през " Северен поток "

Песков се въздържа от несъразмерен оптимизъм

Както Швеция, по този начин и Дания, които, че са породени от детонации. Те обаче не прецизираха кой може да е виновен за повредата.

Западните страни, в това число Германия, на гърмежите, които поразиха съветските газопроводи " Северен поток " предходната година, като обявиха, че съгласно тях те са били тенденциозен акт, само че отхвърлиха да посочат кого считат за виновен.

В последните месеци се появиха, които приказват за проукраинска диря, въпреки и без никакви доказателства за връзка към Киев.

През март пък американският проверяващ публицист Сиймур Хърш съобщи, чеса били помолени да приготвят различна версия за взривяването на газопровода " Северен поток 2 ".

Според друга публикация на Хърш, оповестена на 8 февруари, експлозиви са били заложени под съветските газопроводи " Северен поток " 1 и 2 от водолази на военноморските сили на Съединени американски щати благодарение на норвежки експерти под прикритието на военното обучение BALTOPS 22 през юни предходната година. Анонимен източник твърди, че американският президент персонално е разрешил интервенцията след девет месеца полемики с представители на администрацията, отговарящи за въпросите по сигурността. Хърш твърди, че Байдън от боязън е отсрочил саботажа на газопроводите " Северен поток " от юни за септември 2022 година

Съединени американски щати отхвърлиха изказванията на Хърш като изцяло подправени и цялостна небивалица.
 Западът позволява украинско и полско присъединяване зад гърмежите по
Западът позволява украинско и полско присъединяване зад гърмежите по " Северен поток "

Подобни догатки се основават на първичните изводи на немската страна

Русия пък изиска констатациите на журналиста по случая да бъдат разисквани на
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР