Дъщерята на убития миналата година в пазарджишкото село Виноградец ресторантьор

...
Дъщерята на убития миналата година в пазарджишкото село Виноградец ресторантьор
Коментари Харесай

Дъщерята на убития ресторантьор от Виноградец написа писмо на Цацаров


Дъщерята на убития предходната година в пазарджишкото село Виноградец ресторантьор Наско Тонкев - Деница Тонкева, е изпратила писмо до основния прокурор Сотир Цацаров. Тя счита, че казусът със гибелта на татко ѝ ще бъде потулен.

Писмото е съпроводено и с подписка от 300 поданици на селото. В него Деница напомня, че татко ѝ е бил убит с револвера на тогавашния ръководител на общинския съвет в Септември Лазар Влайков.

Припомняме, че за причинител на убийството се спрягаше и 6-годишният Юри, за който се предполагаше, че внезапно е създал изстрел с револвера.

"Събрахме подписка, написахме писмо, тъй като Лазар Влайков продължава да бъде безнаказано общински консултант в община Септември! Все още чакаме експертизата на прокуратурата. Влайков не би трябвало да е в общинския съвет. Той не сподели по нищо, че съжалява за постъпката си ", безапелационна бе тя.

Тонкева акцентира, че чака виновникът за случилото се да понесе последствията си. Категорично не одобрявам, че стрелецът може да бъде 6-годишният Юри, съобщи опечалената щерка за "България заран ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР