Дъщерята на Путин с дете от Зеленски, Дъщерята на Путин

...
Дъщерята на Путин с дете от Зеленски, Дъщерята на Путин
Коментари Харесай

Стръв за медиите: Дъщерята на Путин и връзката й с Игор Зеленски

" Дъщерята на Путин с дете от Зеленски ", " Дъщерята на Путин - във връзка със Зеленски ", " Мюнхенската щерка на Владимир Путин се оказа във връзка със Зеленски ", " Ирония: Избраникът на една от дъщерите на Путин се оказа Зеленски ".

Такива заглавия заляха през вчерашния ден нежния ни медиен пазар. Видяхме ги даже в уеб сайтове, които по принцип поддържат по- и това откровено ни разочарова. Да, правилно е, всички си помислихме, че съвпадението на имената може да провокира заплашителен кликбейт, само че е въпрос на почтена публицистика да избегнеш това, а не съзнателно да се постараеш да подведеш шокираните читатели, които още на първия абзац ще схванат, че са били съзнателно излъгани.
 Тате ще си купи кола, но различен път: рецесията в автомобилната промишленост 20 май 2022 | Автомобилната промишленост заема огромен дял от международната стопанска система макар проблемите със свръхкапацитета...
За какво става дума в действителност? За дъщерята на Владимир Путин, да. И за Зеленски, само че не Володимир Зеленски, президент на Украйна и боен зложелател на Путин, а за Игор Зеленски - балетист, другар на Кремъл и.

Катерина Тихонова е най-малката щерка на Путин. Не се знае по кое време с Игор Зеленски са се срещнали за първи път и от кой момент живеят дружно. Съдейки по взаимно следствие на " Важные истории " и Der Spiege, Тихонова се е разделила с първия си брачен партньор не по-късно от 2017 година Оттогава датират дейните й полети към Мюнхен, от време на време по няколко пъти в месеца. Тя не е сама - с изключение на величествен антураж, с нея постоянно е и дете, за което се счита, че е плод на любовта й с балетиста.

Бащиното име на момиченцето е Игоревна.

52-годишният Игор Зеленски живее в Мюнхен, откакто пое поста началник на Баварския държавен балет през 2016 година Той е един от балетисти от Русия. Бивш солист на Мариинския спектакъл, взел участие е на премиерата на Нюйоркския градски балет. Гостувал е като солист на Кралския балет на Англия, " Ла Скала ", " Большой спектакъл " и на други международни подиуми.

Към края на танцовата си кариера Зеленски стартира да съчетава танца с ръководството, като управлява балета в Новосибирския спектакъл и балетната натрупа на Московския музикален спектакъл " Станиславски и Немирович-Данченко ". След това оглавява Баварския държавен балет в Мюнхен и това постанова преместването му в Германия. Към момента обаче той към този момент не е на този пост.

Договорът на Игор Зеленски е трябвало да завърши през 2025 година, само че през април тази година балетистът разгласи, че напуща със следното известие: " Управлението на балетна натрупа изисква цялостна централизация и успеваемост. В момента обаче персоналните и фамилните въпроси изискват цялото ми внимание и време, което е несъвместимо с активността ми на балетен режисьор в Мюнхен... Сега фамилията ми има потребност от поддръжката ми ".

Оказва се обаче, че решението не е било взето от него и на процедура е бил уволнен поради отхвърли му обществено да осъди Русия за нашествието в Украйна.

Това излиза наяве от диалог на ръководещия шеф на Баварската държавна опера Серж Дорни, който разкрива мнението си пред съветското комедийно дуо " Вован и Лексус ", мислейки, че беседва с министъра на културата на Украйна. Ето какво оповестява Дорни:

" Говорихме с него няколко пъти и аз го накарах да стигне до заключението, че би трябвало да напусне операта. Той не взе това решение самичък. Проведохме диалог с него и аз го доведох до това умозаключение. "

Първият брачен партньор на дъщерята на Путин Катерина Тихонова е Кирил Шамалов, наследник на Николай Шамалов, дълготраен прочут на Владимир Путин и съсобственик на банка " Россия ".

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР