Дъщерята на известен украински олигарх Альона Зайцева сътвори истинска касапница

...
Дъщерята на известен украински олигарх Альона Зайцева сътвори истинска касапница
Коментари Харесай

Кифлата Альона, която уби петима пешеходци, реве в съда, не я пуснаха под гаранция

Дъщерята на прочут украински олигарх Альона Зайцева сътвори същинска кланица в Харков през вчерашния ден през нощта, когато връхлетя със своя " Lexus " върху пешеходци на тротоара и умъртви петима, пишат локални медии.

20-годишната Зайцева предходна на алено и със скорост, двойно по-висока от позволената и се врязала в неподозиращите хора.
От появили се записи на охранителни видеокамери се вижда, че девойката се е състезавала с различен автомобил, само че откакто го изпреварила, минавайки на алено, изгубила надзор над колата си.


Стана ясно също по този начин, че Зайцева е била най-малко четири пъти глобявана до момента за бързо шофиране.
Първо медиите в Украна оповестиха за шестима починали, само че след това от Министерсвото на вътрешните работи прецизираха, че жертвите са пет, само че две дами се намират в доста тежко положение. Сред убитите има и 15-годишно момиче, а тежко ранена е бременна жена.
Веднага измежду злополуката, на мястото се появили два джипа с въоръжени бодигардове, които избавили Зайцева от гневните очевидци.



Зайцева е щерка на мултимилионера Василий Зайцев, шеф на локална енергийна компания.

В момента на злополуката не е била използвала алкохол, чакат я до 10 години затвор. Преди няколко часа локален съд отхвърли молбата да бъде пусната под гаранция и ще престои в предварителния арест най-малко два месеца без право на подмяна на мярката.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР