Държавното обвинение и по-точно главниятпрокурор разчита не толкова на късата

...
Държавното обвинение и по-точно главниятпрокурор разчита не толкова на късата
Коментари Харесай

Надежда Йорданова пред Дарик: списък „Магнитски“ е диагноза на един от големите проблеми

" Държавното обвиняване и по-точно главниятпрокурор разчита не толкоз на късата памет на обществото, а на това, че има коалиция на тези, които поддържат статуквото ". Това съобщи Надежда Йорданова впредаването „ Стълбището “ по Дарик Радио. " Тоест, на тези, които имат интерес корупцията да не се проверява ", добави тя. " А това, че медиината среда е устроена по този начин, че всеки скандал да трае по 3 дни, по-скоро им обезпечава спомагателен комфорт ", продължи Йорданова. Според нея това, което подкрепя спокойствието на Иван Гешев, е неналичието на интерес на някой политически сили да се проверяват огромни корупционни кавги.

Според бившияправосъден министър реформаторското болшинство в Народното събрание е нещото, което може да стартира да построява устойчиви и демократични институции.

Според Йорданова се е основала опция да се върнат старите практики за управление на вота. Допълнително усложнените процеси по броене и превръщането на машините в елементарни принтери дава големи благоприятни условия за човешки неточности.

Бившият правосъден министър уточни, че Движение за права и свободи и ГЕРБ имат добре смазана машина за дейности при следен избор. Според нея имунната система на гражданското общество би трябвало да се задейства, с цел да отбрани гласовете си.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР