Държавното клубно първенство по художествена гимнастика се проведе на 22

...
Държавното клубно първенство по художествена гимнастика се проведе на 22
Коментари Харесай

Грацията на Спортното училище Дара Стоянова с отлично предст...

Държавното клубно състезание по художествена гимнастика се организира на 22 октомври (събота) в зала „ София “ с награден фонд 40 000 лв.. В надпреварата взеха присъединяване първите 12 клуба, класирали се от извършените надпревари от държавния състезателен календар на БФХГ през изтеклата година. Те се състезаваха в 3 етапи - дуели сред клубовете в първа и втора фаза и един заключителен трибой. За втора поредна година, след доста сложни елиминации с едни от най-силните клубове в страната, Купата и златните медали отидоха в клуб “Илиана ”. Напълно справедливо!     

Една от звездичките на клуба победител беше и възпитаничката на Спортното учебно заведение в гр. Пазарджик Дара Стоянова. Дара направи своите първи стъпки в художествената гимнастика в Пазарджишкия клуб „ Диляна Прима “ и продължава да учи в Спортното учебно заведение.  Сега тя е член на Национален тим по художествена гимнастика девойки самостоятелно. В Държавното Клубно състезание Дара взе участие във втора и трета фаза на надпреварата и съумя да завоюва 5 от 5 вероятни точки за своя нов тим!

Браво, Дара, показа се отлично и доста почтено! Пожелаваме си още безчет мотиви да ни караш да се гордеем с теб и още доста, доста  успехи по пътя към заветната фантазия!

 

*Източник - Спортно учебно заведение - Пазарджик

Фотограф: Анна Недкова БФХГ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР