Държавният секретар на САЩ Майк Помпео поддържа натиска на Вашингтон

...
Държавният секретар на САЩ Майк Помпео поддържа натиска на Вашингтон
Коментари Харесай

Huawei е инструмент на китайското правителство, предупреди Помпео

Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео поддържа натиска на Вашингтон върху Huawei Technologies , като разгласи, че китайският софтуерен колос получава нареждания от Пекин , осведоми " Ройтерс ".

" Huawei е инструмент на китайското държавно управление ", разгласи той в изявление за Fox Business Network. " Те са надълбоко свързани. Това е нещо, което мъчно се схваща от американците ", продължи Помпео.
 Huawei лимитира производството
Huawei лимитира производството

Санкциите на Съединени американски щати удрят по софтуерния колос

Huawei Technologies Co Ltd внесе правосъдна тъжба против американското държавно управление. Телекомуникационната компания се бори с наложените от Вашингтон наказания, които заплашват да я извадят от международните пазари.

В изявлението Помпео не разяснява правосъдния иск , само че повтори, че компанията е опасност за националната сигурност на Съединените щати.
 Администрацията на Тръмп забавя възбраната на Huawei с 90 дни
Администрацията на Тръмп забавя възбраната на Huawei с 90 дни

" За даване на услуги и поддръжка, в това число актуализации на програмен продукт или ремонти към съществуващи телефони "

" Нашите компании сътрудничат с държавното управление на Съединени американски щати. Това е, те съблюдават законите ни. Но президентът не подрежда на американска частна компания. Това е доста друго в Китай. Те просто работят при разнообразни правила ", изясни Помпео.

Huawei неведнъж отхвърля, че се управлява от държавното управление, военните или разследващите служби на Китай.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР