Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън заяви, че САЩ не

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън заяви, че САЩ не
Коментари Харесай

Антъни Блинкън: САЩ не са враг на руснаците

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън съобщи, че Съединени американски щати не са зложелател за руснаците. Той направи изказването на събитие, проведено от Финландския институт по интернационалните връзки в постройката на кметството на Хелзинки. „ Съединени американски щати не са ваш зложелател “, сподели той в обръщение към руснаците.

Блинкън изясни, че Вашингтон поддържа постоянни връзки на съдействие с Москва от тридесет години. " Сигурна и просперираща Русия е в полза на Америка ", сподели още той.

Блинкън увери, че САЩ не се стремят да смъкват държавното управление в Русия и руснаците би трябвало сами да дефинират бъдещето си. По време на речта си държавният секретар на САЩ също по този начин съобщи, че " вратите " на НАТО ще останат отворени за нови членове на алианса ". По-рано, на брифинг в Осло, той ката, че Северноатлантическият алианс ще разгласи на срещата на върха във Вилнюс, че ще даде на Украйна " стабилен пакет " от политическа и материална помощ.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР