Държавният министър Макис Воридис изрази възраженията си срещу еднополовите бракове,

...
Държавният министър Макис Воридис изрази възраженията си срещу еднополовите бракове,
Коментари Харесай

Гръцкият държавен министър се обяви против еднополовите бракове, лидерът на СИРИЗА иска две деца с партньора си

Държавният министър Макис Воридис изрази възраженията си против еднополовите бракове, като сподели, че няма да гласоподава, в случай че въпросът бъде импортиран в Народното събрание.

„ Формулирал съм моята персонална позиция. Противопоставям се и съм декларирал ясно, че няма да я поддържа. И тогава всичко зависи от премиера “, сподели Воридис в изявление за Action24 TV.

Архиконсервативният министър означи, че в поради неналичието на съответни начинания от страна на държавното управление в тази посока, „ актуалният спор остава значително научен и научен “.

През юли консервативният министър председател Кириакос Мицотакис разгласи желанието си да легализира еднополовите бракове по време на втория си мандат с аргумента: „ Еднополовите бракове ще се случат някой ден и това е част от нашата тактика “.

Освен това той акцентира, че „ гръцкото общество е доста по-готово и зряло “.

Според последните данни новият закон ще разшири и правата на еднополовите двойки за осиновяване.

В същото време новият водач на опозиционната партия СИРИЗА Стефанос Каселакис, описа в телевизионно изявление за връзката си с Тайлър Макбет и желанието им да основат семейство с две деца.

Каселакис е първият политик, който е открит педераст и постоянно се демонстрира с американския си брачен партньор, който работи в незабавно поделение.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР