Държавният глава се срещна с ръководителя на Офиса за координиране

...
Държавният глава се срещна с ръководителя на Офиса за координиране
Коментари Харесай

Президентът: Модернизацията на България изисква прозрачност в правосъдната система

Държавният глава се срещна с ръководителя на Офиса за съгласуване на глобите в Държавния департамент на Съединени американски щати Джим О`Браян , оповестиха от Президентството.

„ Модернизацията на България изисква бистрота на законодателния развой и ефикасната работа на правораздавателната система “, съобщи президентът Румен Радев. В срещата, която се организира в президентската институция, участваха вицепрезидентът Илияна Йотова, както и посланиците на Съединени американски щати и Англия Херо Мустафа и Роб Диксън .

По време на диалозите бяха разисквани наложените наказания на български жители , като част от дейностите на Съединени американски щати и Англия за отбрана на техните финансови системи.

Държавният глава Румен Радев изрази признателността си за интернационалната поддръжка, която страната ни получава в битката с корупцията. Президентът акцентира също по този начин, че обществото ни чака идващото Народно заседание да трансформира в собствен приоритет приемането на антикорупционно законодателство, както и интензивно партньорство и продан на информация сред правоохранителните институции на България и нейните съдружници в битката с корупцията .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР