Държавният глава на Южноафриканската република Джейкъб Зума обясни с черна

...
Държавният глава на Южноафриканската република Джейкъб Зума обясни с черна
Коментари Харесай

Президентът на ЮАР смята, че партията му е загубила изборите заради... магия


Държавният глава на Южноафриканската република Джейкъб Зума изясни с черна магия неуспеха на партията Африкански народен конгрес (АНК) на локалните избори в Западната капска провинция , оповестява в. Sowetan, представен от РИА Новости.

„ Не зная по какъв начин им излезе шансът, тъй като множеството хора не са удовлетворени от живота си. Не зная, може би е да е употребена магия, вещиците вършат разнообразни магии”, сподели през вчерашния ден Зума в град Лвандле.

Според него не е изключено в гласуването в Западната капска провинция да са взели участие и „ призраци”.

През 2016 опозиционната партия Демократически алианс победи на изборите за органи на локалното самоуправление в Западната капска провинция. Опозицията получи две трети от местата в общинския съвет на град Кейптаун, а ръководещата партия АНК продължава да е под натиска на опозицията поради скандал със загубата на държавно имущество.
От 2014 опозицията прекъсва съвещанията на законодателния орган с искане Зума да върне парите в държавната хазна. Президентът отхвърля обвиняванията и твърди, че всички парични интервенции са били под надзора на държавните спецслужби.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР