Държавните ръководители ще газят в кал от вътрешни проблеми, прогнозираха

...
Държавните ръководители ще газят в кал от вътрешни проблеми, прогнозираха
Коментари Харесай

Специалисти по фън шуй: В годината на земния глиган светът ще гази в кал

Държавните ръководители ще газят в тиня от вътрешни проблеми, предвидиха експерти по фън шуй във връзка годината земния глиган (земната свиня), през която е допустимо да се разкрият секрети на Доналд Тръмп, съобщи Франс прес.

Фън шуй - антично китайско изкуство за хармонизиране на силата Ци, има огромно въздействие в редица страни в Азия. Жителите им следват правилата му, с цел да решат въпроси, свързани с жителството и работата в офиса, надявайки се да усилят благосъстоянието, възможностите и благосъстоянието си. Базирано е върху антична философия, съгласно която всички събития са разследване от нежния баланс сред пет детайла, които са в основата на всичко във Вселената - метал, дърво, вода, огън и земя.

Новата лунна година ще настъпи във вторник, когато годината на земния глиган ще размени тази на земното куче. Според експерта по фън шуй от Тайван Цай Шан-чи, годината на земния глиган може да се окаже изключително неприятна за родените в годината на земното куче. Сред тях е президентът Доналд Тръмп. "Всички неприятни неща, направени от хора, които са родени в години на земното куче, могат да бъдат показани и да станат обществено притежание - сподели той. - За Тръмп има риск да бъде свален от власт. "

Специалистката по фън шуй от Хонконг Тиери Чоу също не е оптимистично настроена, когато става въпрос за американския президент. "Що се отнася до Тръмп, предвиждам, че той ще посвети доста сила, с цел да се опита да се измъкне от неприятности ", сподели тя. Но съгласно хонконгския експерт по фън шуй Алион Йео, полето за маневри ще е лимитирано за тези, които замислят скрит план против американския президент. "Единствената опция Тръмп да бъде свален от власт ще е сред 6 декември т.г. и 6 януари 2020 година ", предвижда той.

Преди година същите експерти по фън шуй предсказаха, че годината на земното куче ще е като разходка за здраве за държавните ръководители. Тя обаче бе белязана от търговски спор сред Вашингтон и Пекин и от увеличаване на английската рецесия, обвързвана с Брекзит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР