Държавните изпитания на новия руски танк Т-90М Пробив са завършени

...
Държавните изпитания на новия руски танк Т-90М Пробив са завършени
Коментари Харесай

Новият руски танк Т-90М Пробив успешно премина изпитанията

Държавните тествания на новия съветски танк Т-90М " Пробив " са приключени сполучливо, оповестяват съветските медии, цитирайки представителя на предприятието-разработчик на танка - концерна " Уралвагонзавод " - в навечерието на ревюто Defexpo India-2020.

По време на военнотехническия конгрес " Армия-2019 " бяха подписани контракти за доставка на пробна партида от новите танкове, като тя се извършва сега, добавил представителят.

През декември заместник-министърът на защитата на Русия Алексей Криворучко съобщи, че съгласно резултатите от тестванията ще бъде взето решение за приемането на въоръжение на танка в съветската войска и началото на серийните доставки.

Т-90М - трансформация на Т-90А, е основан в границите на плана " Пробив-3 ". Ключовата разлика на танка от предходни модели е новият дизайн на кулата с многослойна ризница, разположението на снарядите отвън бойното поделение и оръдието 125А 2А82-1М - същото като това на " Армата ".

Машината е оборудвана с високо автоматизирана система за ръководство на огъня " Калина " и отдалечено ръководена противовъздушна 12,7-милиметрова картечна система " Кордом МТ ". За отбрана от противников огън танкът е оборудван с противокумулативни решетки и комплекс за динамична защита " Реликт ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР