Държавната шампионка по тенис за жени Гергана Топалова разказа за

...
Държавната шампионка по тенис за жени Гергана Топалова разказа за
Коментари Харесай

Гергана Топалова впечатли с бекхенда си в Австралия

Държавната шампионка по тенис за дами Гергана Топалова описа за първите си усещания от лагера на тима на международните гении, проведен от Международната федерация по тенис в град Траралгон, Австралия.

" Нашата треньорка Роберта Бурзали ме похвали за моя бекхенд, като съобщи, че е доста добър. Имаме наситена стратегия. Ставаме в 7:30 часа. От 9 часа играем към час и половина с другите девойки. След това обядваме и почиваме. Правим и много обща физическа подготовка. В момента не е доста топло – към 24 градуса е, само че влажността на въздуха е извънредно висока ", изясни 17-годишната пловдивчанка.

Топалова упражнявала дружно със Сада Нахимана от Бурунди, Сохюн Парк от Южна Корея и Даниела Висмане от Латвия.

В петък е записването за мощния шампионат за юноши и девойки в Траралгон, който е от първа категория. Добрата вест е, че 33-ата в международната класация Гергана най-вероятно ще бъде измежду поставените на надпреварата, което стартира на 13 януари.

Намерилата място в десетката на най-хубавите млади спортисти на България тенисистка ще стартира от 20 януари в Мелбърн и присъединяване си в Откритото състезание на Австралия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР