Държавната приемателна комисия, свикана от ДНСК, издаде Акт 16 за

...
Държавната приемателна комисия, свикана от ДНСК, издаде Акт 16 за
Коментари Харесай

Мостът над река Струма в Симитли вече има Акт 16


Държавната приемателна комисия, свикана от ДНСК, издаде Акт 16 за моста над река Струма в Симитли. Това значи, че до една седмица ще бъде издадено и разрешението за прилагане, с което оборудването ще бъде въведено в употреба.

Държавната приемателна комисия ревизира на място и по документи годността за въвеждане в употреба на новоизградения мост над река Струма. Той е част от строителството на лот 3.1 от автомагистрала „ Струма “ сред Благоевград и Крупник. Мостът беше построен от Агенция „ Пътна инфраструктура “, с цел да обезпечи транспортен достъп при създаване на лот 3.1 от Автомагистрала „ Струма “. Комисията не е открила пропуски или отклонения от заложените в плана параметри въз основа, на което сформира без забележки Акт 16 с предложение за издаване на позволение за прилагане. Това ще разреши на Агенция „ Пътна инфраструктура “ да извърши нужните промени на краткотрайната организация на движението в сектора. 

Искането за съставяне на държавна приемателна комисия постъпи в ДНСК на 29 април т.г. Комисията беше свикана в съкратени периоди, с цел да може мостът да се пусне оптимално бързо, оповестяват от пресцентъра на ДНСК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР