Държавната корпорация „Ростех“ реши да покани американския актьор Том Круз

...
Държавната корпорация „Ростех“ реши да покани американския актьор Том Круз
Коментари Харесай

Руската компания „Ростех“ покани Том Круз на изложението МАКС-2023, за да се запознае с най-новия изтребител Су-57

Държавната корпорация „ Ростех “ реши да предложения американския артист Том Круз да посети интернационалното авиошоу МАКС-2023, с цел да го запознае по-добре с опциите на най-новия съветски изтребител Су-57. Това оповестиха за ТАСС в сряда от пресслужбата на „ Ростех “.

Зрителите на филмовия откъс на кино лентата " Top Gun: Maverick " с Том Круз в основната роля видяха в един от фрагментите изтребител, наподобяващ съветския аероплан Су-57. Американски водач го следи от пилотската кабина по време на въздушен пердах, разясняват от компанията.

Су-57 е мощна и съвременна машина. Тя е впечатляваща и вдъхновяваща. Не единствено за военните, само че както виждаме и за режисьорите. Каним Том Круз на МАКС-2023, с цел да опознае по-отблизо Су-57 и да видите с очите си впечатляващия пилотаж, изпълняван от съветски асове на този аероплан “, разясниха от пресслужба на „ Ростех “.

Действието на кино лентата " Top Gun: Maverick " се развива 36 години след събитията в първия филм през 1986 година, т.е. през днешния ден. Първият полет на Су-57 е осъществен на 29 януари 2010 година, т.е. самолетът може да взе участие в дейностите. В действителни бойни условия в Сирия изтребителят Су-57 беше изпитан през зимата на 2018 година Вероятно експертите, работещи по кино лентата, са забелязали съветската оригиналност и са я присъединили във кино лентата, считат от „ Ростех “.

Су-57 е съветски многофункционален изтребител от пето потомство, предопределен за заличаване на всички типове въздушни, наземни и надводни цели. Има свръхзвукова скорост, вътрешно въоръжение, покритие, поглъщащо радарите, както и най-нов комплект бордово съоръжение. До края на 2024 година съветските военно-космически служби ще получат 22 Су-57, а до 2028 година броят им ще бъде повишен до 76 единици. Първият изтребител влезе в войските през 2020 година, изясняват от компанията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР