Държавната агенция Национална сигурност (ДАНС) излезе с официална позиция по

...
Държавната агенция Национална сигурност (ДАНС) излезе с официална позиция по
Коментари Харесай

ДАНС уверява, че не се интересува от политика

Държавната организация " Национална сигурност " (ДАНС) излезе с публична позиция във връзка с изказванията, че е изразявала мнения по политически въпроси. ДАНС твърди, че не се интересува от политика.

От организацията показват, че управлението и чиновниците й извършват правилно предоставените им от държавните управляващи отговорности, като се придържат прецизно към законите на Република България и уговорките, произлизащи от участието на страната ни в Европейски Съюз и НАТО.

ДАНС не прави оценки на политически решения на Народното събрание, държавното управление или на президента , твърдят от институцията.

ДАНС отхвърли изказванията, че има отношение към политическия развой, довел до формулирането на така наречен " френско предложение ". От организацията прибавят, че даже са имали сериозна позиция по този въпрос.

Предложението на Европейски Съюз по отношение на премахването на трудностите пред районен съд Македония за започване на договаряния за участие, известно още като " френското предложение ", не опонира на ползите и не заплашва сигурността на Република България и е утвърдено от всички български управляващи, показват още от ДАНС.

Припомняме, че депутатът от ПП/ДБ за заемането на позиция по политически въпроси.
 ДАНС оцени записа от съвещанието на Политическа партия като безобразно политическо говорене
ДАНС оцени записа от съвещанието на Политическа партия като безобразно политическо говорене

Шефовете на ДАР и Военно разузнаване отхвърлиха коментар
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР