Държавите от Европейския съюз се споразумяха за поредица от нови

...
Държавите от Европейския съюз се споразумяха за поредица от нови
Коментари Харесай

Държавите-членки на ЕС постигнаха споразумение относно миграционната политика

Държавите от Европейския съюз се споразумяха за поредност от нови процедури за справяне с противозаконната имиграция по време на доста идващи, премахвайки основна спънка пред по-широко съглашение по отношение на разпоредбите на блока за леговище и миграция до края на годината.

Представители на 27-те членки на Европейски Съюз реализираха съглашение в сряда, обхващащо „ контролиране на рецесията “, което разрешава по-нататъшни договаряния за прогрес и напън измененията да станат правно обвързващи преди изборите за Европейски Съюз следващата година.

Продължете да четете

лист от 4 детайла Членовете на Европейски Съюз подписаха съглашение за преразглеждане на процедурите за даване на леговище Антимигрантската изразителност господства в политиката в Полша преди вота през октомври Европейски Съюз ще стартира да отпуска пари на Тунис под пакт за миграцията На фона на миграционната рецесия Италия ще одобри по-строги ограничения за идващите завършек на списъка

„ Сега можем да продължим с договарянията “, сподели шведският министър на миграцията Мария Малмер Стенергард. „ Важно е пактът да бъде въведен, с цел да се обезпечи ред по външните граници на Европейски Съюз и да се понижат потоците. “

Блокът се надява да трансформира тези промени в закон, преди идващият кръг от изборите за Европейски Съюз да сложи началото на предстоящо изместване вдясно, защото поддръжката на целия континент пораства за политическите партии, които се опълчват на имиграцията.


Споразумението беше подписано след спор сред Германия и Италия, фокусиран върху благотворителни организации, които избавят бежанци от удавяне в морето.

„ Имаме потребност пактът да бъде подписан и заличен от праха, преди европейците да излязат да гласоподават “, сподели вицепрезидентът на Европейската комисия Маргаритис Схинас, който назова договорката от сряда „ изчезналата връзка “ в пакета за миграцията и убежището.

Хиляди бежанци, доста от тях бягащи от войни, спорове и стопански компликации, починаха, пробвайки се да прекосят Средиземно море, доказателство за високата цена на така и така ограничаващия метод на Европа към имиграцията, който беше подложен на рецензия от правозащитни групи.

Но десните партии в страни като Италия, Унгария, Полша и Германия трансфораха имиграцията в централно място в своите политики, осъждайки системата за леговище и призовавайки за по-големи ограничавания.

Унгария и Полша са подготвени да се редуват като ръководители на Европейски Съюз след идващите избори и двете се опълчиха на договорката от сряда. Гласуването мина с болшинство в поддръжка.


Пакетът включва нова поддръжка за страни като Италия, където доста бежанци идват от Средиземно море, както и центрове за обработка на външните граници на Европейски Съюз и нов орган за задържане на търсещите леговище лица, до момента в който се обработват молбите им.

В Европа и по света богатите народи са упреквани, че подценяват човешките права в напъните си да лимитират даването на леговище и да понижат миграцията.

Европейски Съюз подписа поредност от съглашения за възлагане на по-неблагоприятните аспекти на миграционните ограничавания към страни в Африка и Близкия изток, в това число договорка с Тунис, който неотдавна беше упрекнат, че изхвърля бежанци и мигранти в пустинята.

Източник: Ал Джазира и осведомителни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР