Държавите-членки на Европейския съюз обвиниха Турция, че използва мигрантите за

...
Държавите-членки на Европейския съюз обвиниха Турция, че използва мигрантите за
Коментари Харесай

ЕС обвини Турция, че използва мигрантите за политически цели

Държавите-членки на Европейския съюз упрекнаха Турция, че употребява мигрантите за политически цели, заяви БГНЕС.

В изказване от Брюксел, те показват, че „ обстановката по външните граници на Европейски Съюз не е допустима “. По-рано държавното управление на турския президент Реджеп Ердоган отхвърли, че употребява мигрантската вълна за „ изнудване “ на Европейски Съюз.

Но в изказването на Европейски Съюз се споделя, че Брюксел " изрично отхвърля потреблението от страна на Турция на миграционния напън за политически цели ".

Анкара желае Брюксел да ускори поддръжката си за бежанците от Сирия и за все по-интензивната борба на Турция с режима в Дамаск. Но членовете на Европейски Съюз упорстват, че Турция би трябвало да се придържа към предходното съглашение, с което се съгласи да предотврати прекосяването на бежанци и мигранти към Гърция. " Незаконното прекосяване на границите няма да бъде толерирано ", се споделя в изказването. „ В тази връзка Европейски Съюз и неговите държави-членки ще подхващат всички нужни ограничения в сходство с правото на Европейски Съюз и интернационалното право. Мигрантите не би трябвало да бъдат насърчавани да заплашват живота си посредством опити за нелегално прекосяване на сухоземни или морски граници “.

Министрите приканиха Турция „ да одобри това обръщение и да противодейства на разпространяването на погрешна информация “. / Нова тв

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР