Държавата прекратява възможностите за манипулиране на данните от техническите прегледи.

...
Държавата прекратява възможностите за манипулиране на данните от техническите прегледи.
Коментари Харесай

Огромна промяна в прегледите на колите от Нова година

Държавата приключва опциите за манипулиране на данните от техническите прегледи. От идната година пунктовете ще би трябвало да отговорят на нови условия, които да понижат опциите за интервенция в регистрираните данни. Това ще стане допустимо, тъй като всички данни ще се регистрират в действително време, съобщи Българска национална телевизия и Факти.

Техническите пунктове би трябвало да обезпечат съгласуваност на димомерите, спирачни стендове и газ анализаторите с осведомителната система на ИА " Автомобилна администрация ". Това би трябвало да се случи най-късно доникъде на идната година, показват от организацията. Целта е да се лимитират опциите за смяна на данните от измерванията.

До момента към 200 пункта от 1100 в страната дават отговор на новите условия. Посетихме подобен пункт, чийто уреди са свързани повече от година с организация " Автомобилна администрация ".

 Друга смяна в нормативната разпоредба дава опция на " Автомобилна администрация " да събира техническа информация от автопроизводителите, която се дава и на пунктовете за годишни прегледи, с цел да се ревизират и съпоставят параметрите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР