Държавата никога не е губила контролната си функция на Капитан

...
Държавата никога не е губила контролната си функция на Капитан
Коментари Харесай

Депутат на Слави: Ако не оправите хаоса на Капитан Андреево, няма Шенген за нас

" Държавата в никакъв случай не е губила контролната си функционалност на " Капитан Андреево ", най-вероятно е губила доста пари. От това което се случва на границата зависи дали и по кое време ще влезем в Шенген. В мен има огромно подозрение, че вярно правим здравния надзор ", съобщи пред Българска национална телевизия Пламен Абровски, народен представител от " ИТН ", ръководител на Комисията по земеделие в Народното събрание.

По думите му шефът на БАБХ би трябвало да вкара естествен надзор.

" Предполагам, че са го създали, тъй като няма по какъв начин всяка една проба да пътува до столицата. Няма сега човек, който да ми подсигурява, че когато един тир е влезнал в 16 часа в случай, че не се взимат проби ние знаем какво има вътре.

Моето терзание е в това, че страната не прави по верния метод формалния надзор, който би трябвало да прави държава-членка на Европейски Съюз, гранична на трети страни ", добави Пламен Абровски в острата си рецензия против дейностите на властта в лицето на премиера Кирил Петков, шефа на БАБХ Христо Даскалов и зам.-министъра на земеделието Иван Христанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР