Държахме инициативата през целия мач, тъжно ми е заради момчетата.

...
Държахме инициативата през целия мач, тъжно ми е заради момчетата.
Коментари Харесай

Кръстаич: Държахме инициативата през целия мач, тъжно ми е заради момчетата

Държахме самодейността през целия мач, тъжно ми е поради момчетата. Това съобщи селекционерът на България Младен Кръстаич след загубата на България от Черна гора с 1:2 в европейска подготовка от група G. На Градския стадион в Подгорица нашите отстъпиха, откакто пропуснаха дузпа и играха с човек по-малко над половин час, допускайки втория гол в 97-та минута на мача.


„ Със сигурност държахме самодейността през целия мач. В края на първото полувреме я изпуснахме, само че през второто успяхме още веднъж да установим надзор. Бях сигурен, че през второто полувреме ще реагираме и ще вкараме гол “, стартира Кръстаич.

Сръбският експерт показа, че съгласно него тимът ни не повтаря същите неточности, откакто имаше човек повече и против Литва, когато приключи наедно 1:1, като позволи и късен изравнителен гол при семейството си на Сърбия. „ Не мога да кажа, че повтаряме грешките си. Липса на шанс. Можехме да спечелим против Черна гора още в Разград, а заслужавахме да победим и през днешния ден, тъй като създадохме доста положения. Тъжно ми е поради момчетата, които са при започване на своите кариери. Не ми е тъжно за мен, тъй като аз съм минал през това както като състезател, по този начин и като селекционер “, добави още той.

„ Лъвовете “ са предпоследни в групата си с актив от 2 точки, на осем от местата, даващи право на присъединяване на Евро 2024. В идващия си дуел от квалификациите нашите се завръщат на Националния стадион „ Васил Левски “, когато одобряват Литва на 14 октомври. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР