Дарина Павлова е напът да фалира тотално бизнес империята на

...
Дарина Павлова е напът да фалира тотално бизнес империята на
Коментари Харесай

Дарина Павлова на път да фалира

Дарина Павлова е напът да банкрутира тотално бизнес империята на убития си брачен партньор Илия Павлов – „ Мултигруп”. Милиардите, които наследи вдовицата на боса, се топят като снежинки в ръцете й, разпилени по първокласни празненства, почивки и куп капризи, с помощта на които тя се изживява като същинска кралица.

Явно обаче Дарина е закъсала, тъй като е почнала да разпродава на безценица собствеността на империята у нас, откакто години наред не влага и лев в хотелите и парцелите и те западат.

Постепенно от империята „ Мултигруп” се режат от ден на ден части. Тя беше разграничена при убийството на Илия Павлов през 2003 година, а в този момент от нея има жалки остатъци. Дарина Павлова продаде част от туристическия бизнес на групировката още преди години, а в този момент очевидно е напът да се отърве и от останалите.

Сред тях са хотел „ Рила” в Боровец, който беше на загуба предходната година от 6000 лева след близо 1 млн. лева облага през 2014 година

Хотел-казино „ Интернационал” в Златни пясъци за 2015 година носи общо доходи от 37,6 млн. лева, само че облагата му е все по-малка. „ Грандхотел Варна” е един от петте хотела на фамилия Павлови в " Св. св. Константин и Елена ". Към днешна дата това са 5 хотела в „ Св. св. Константин и Елена”, обединени в един комплекс. За предходната година приходите от всички обекти са 12,9 млн. лева, което също е сериозен спад.

Бившата държавна резиденция „ Перла”, ситуирана северно от Приморско, е също неприятно стопанисван и затворен от години парцел от империята на „ Мултигруп”.

По-добро е положението на петзвездния " Арбанаси палас ", наоколо до който се намира гробът на Илия Павлов, който бе един от най-богатите българи при започване на XXI век.

Продаден неотдавна е " Парадайз Бийч ", намиращ се сред Слънчев бряг и Свети Влас. Новият притежател Венелин Ташев стартира цялостно преустрояване на тогавашната перла в империята на Илия Павлов. Крупният хотелиер закупи гордостта на „ Мултигруп” преди близо година и половина след продължителни договаряния с представители на холдинга.

Източник: Пик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР